Tipy na nenáročné rastliny do kvetináča na balkón
O rastliny som sa začala zaujímať len prednedávnom a nie som v tom skúsená 😀. Viac by som sa tomu chcela venovať a mať nejaké pekne rastlinky na balkóne. Vedeli by ste mi poradiť nejaký strom/palmu/rastlinu, ktora je nenáročná a môže byt cez jar/leto vonku ma balkóne na byte a bola by schopná vyrásť aspoň do 1 metra?
@anonym_autor pripnem sa, ak by vedel niekto o niečom možno takom plazivom ( máme zasklenny balkón tak by bolo super keby to aj prezimuje)
Prepáč autorka že som ti takto vliezla do kapusty 😀
@anonym_autor pripnem sa, ak by vedel niekto o niečom možno takom plazivom ( máme zasklenny balkón tak by bolo super keby to aj prezimuje)
@majus2323 plamienok, lat. clematis je veľa farieb a druhov, daj si do gugla
Ja ho mam na balkone v kvetinači
Ahoj, ja by som si tam dala niečo, čo má jedlé plody. Muchovník, egreše, čučoriedky, nejaký citrus....
Môžeš sa pridať k tým, čo si pestujú na balkóne rajčiny. Ale v podstate aj taký ibištek sýrsky by ti to tam mohol zvládnuť. Dokonca celoročne. Záleží aj aké svetelné, poveternostné podmienky máš.
Bobkový list....ale na zimu ho daj dnu
@anonym_autor zalezi aj na aku svetovu stranu je balkon orientovany
Na terase pestujem cucoriedky, cernice, vinic, bobkovy list - celorocne su vonku a su to uz riadne kriky. V tieni mam aj niekolkorocne hortenzie, tiez prezimuju vonku.
@majus2323 nevadi ja práve tiež hľadám niečo plazivé na stenu na balkóne, aspoň sa inšpirujem 😀
Ahoj, ja by som si tam dala niečo, čo má jedlé plody. Muchovník, egreše, čučoriedky, nejaký citrus....
@ika02 presne i muchovníku som sa bavila, len ma to nenapadlo dať na balkón 😀
@ika02 presne i muchovníku som sa bavila, len ma to nenapadlo dať na balkón 😀
mi*
@anonym_autor zalezi aj na aku svetovu stranu je balkon orientovany
@tykat balkon je na najvyššom poschodí, na svetovú stranu neviem, ale predpokladám, že tam bude dostatok slnečno 😀
Za mna určite oleander, ale pozor je velmi jedovatý.

@anonym_autor oliva😍🌱