Ako ste označovali požičané veci?
Mám viaceré kamošky, ktoré mi chcú požičať oblečenie pre mimčo.. Ako ste si evidovali, čo je od koho? Fotili ste si to, spisovali zoznam veci, označovali každý kus oblečenia, alebo ako..? potrebujem nejaký grif, aby som aj po roku vedela, čo mám komu vrátiť..
@neviemkto tak ako pise majulino, aj ja som na stitok napisala inicialy perom. aj po viacerych praniach ich tam stale bolo vidiet, tie co sa odprali som napisala znova 🙂 kamoska co mi poziciavala veci bola taka skvelaaaaa, ze si sama po veceroch na kazdu jednu vec nasila farebnou nitkou svoju znacku 🙂 a to mi pozicala 70 ks latkovych plienok, asi 30 dupaciek a pod 😀 to pero, resp. fixa je menej pracna 😀
ja mam tehotenske spisane na papieriku, ale detske by som bud pofotila, alebo popisala stitky, ale mne by sa velmi nepacilo, ak by som daco pozicala a nazad by sa mi to vratilo popisane, resp, ak to neskor skonci u dakoho ineho, tak bude na stitkoch vela inicial. asi by som fotila - take skupinove fotky (nie ze jedno bodynko na jednej fotke) + spisala zoznam co mam od koho...
ja som to riešla práve nedávno.. vyriešila som to vyšitým krížikom na štítku.. kde štítok nebol, vyšla som zvnútra na šev.. každá mamička dostala inú farbu nitky, takže od jednej mamičky majú vecičky červené krížiky, od druhej hnedé..
ono sa to zdá pracné, ale vôbec to nie je také strašné a je to trvácne do kedy budeš chcieť.. keď budeš vracať, môžeš vypárať..
ja som si pofotila a popisala co mam od koho a vsetko mam pekne ulozene v pocitaci 🙂
Centrofixou som urobila malú bodku na štítok oblečenia a to so súhlasom dotyčnej osoby, od ktorej som mala veci požičané.
ahoj..no moja rada heh nic som si nepozicala bo aj moja svagrina mi ponukala veci ale to jej stale prizvukovnie ze potom jej ich mam vratit dakujem :/..a to ani neboli jej veci boli jej sestry ktora ich dala pre nas obe :/.takze ja si radsej kupim.ako.pozicam.nedajboze ze sa s tym nieco stane omylom.zafarbi fialovou vodickou z ustociek.abo tak.
Ja som si pofotila 🙂
ja si pozicane veci fotim... a ked ich vratim ,tak si ich zabudnem z albumu povymazavat a potom ich hladam ked vraciam dalsiu varku 😀
a po bratrancovi sme podedili kopu veciciek na ktorych boli povysivane zelene kriziky - ale na to by som nemala ani cas, ani chut....
ja som stitky bud nastrihla alebo odstrihla kusok v rohu 😉
mozno trocha odveci, ale to ako alebo na co, alebo preco sa pozicavaju veci? nechapem....akoze si od niekoho pozicam veci najmensie, a ked z toho dieta vyrastie tak jej to vratim? aj ked nema ta dotycna dieta? a ked sa to znici? myslim fliacky a tak...sory, ze sa tak cudujem a sory, ak som to zle pochopila, ale este som sa s tym nestretla🙂
ja si pišem zoznam
Fixou na odevy bodku na stitok,kedze mi oblecenie pozicali 2 kamaratky,tak to mam farebne rozlisene 🙂 Teraz som tiez znacila vecicky pre moju svagrinu.
odfotit, najjednoduchsie

na stitok som si fixov pisala inicialy