icon

Aké máte skúsenosti s avivážou Cocolino?

dianka3
16. júl 2011

Ahojte maminy,chcela by som sa vas opytat ake mate skusenosti s avivazou cocolino? Pocula som ze je vraj dobra ale ze ju tu na sk nepredavaju 😒 popripadne ake avivaze su dobre co aj dlho vydrzia aj po dlhsom noseni? Ja použivam silan,ale uz mi to ide hore krkom,chcela by som nieco ine

Strana
z2
clarissa
13. mar 2014

Mne sa moc nepaci,nieco mi v nom vadi :-/

dada200
13. mar 2014

Tieto aviváže maju V drogérii Teta,Tevos aj DM.
Používam už dlhé roky A naj. sú biela,modrá,zelená A žltá,ale len tie nerialedené V 1L fľašiach.

silviak
13. mar 2014

Najlepšia aviváž je táto z Tesca http://src.discounto.de/pics/Angebote/2013-07/5...
A coccolino maju už skoro všade. Cena za 1l u nas v potravinch (Fresh) je 1,99 😉

marti511
14. júl 2014

Coccolino mate na slovensku drahe , je fakt dobre pradlo pekne vonia, ruzove je najlepsie, ale najlepsie vonia ked pouzivam dash. to v akusku nema nic ale nic spolocne s coccolinom, ja ho pouzivam uz viac ako 10r , ked je v akcii tak ho kupim za 1€ na 28 prani pripadne 1.70 na 40prani

masinka
14. júl 2014

tak ja som Cocolino (to biele sensitive) kupila pred 2 rokmi v BA vo farmarskej trznici. Vonalo krasne, ale.....potom som dostala nadchu, aspon som si to teda myslela, zacali ma rezat oci. Isla som k ocnej a ze vraj alergia. V zivote som nic take nemala, najprv som myslela, ze mi vadi nieco, co vonku kvitne ,ale ked to neprestavalo dalsich par mesiacov, vylucovacou metodou som zistila, ze to bola tato avivaz :-P

surviver
14. júl 2014

@masinka a vadila len Vam,alebo aj deťom? ďakujem

masinka
14. júl 2014

@surviver no nastastie len mne

surviver
14. júl 2014

@masinka lebo aj ja použivam cocolino,asi pol roka a drobec nam začal posledny mesiac kychat a nevieme z čoho,lebo vonku ked su pele,tak nekycha,..no skusim vylučit tu avivaž,ale kym sa dopracujem k tomu,že budu všetky veci nanovo oprate bez avivaže mi asi potrva 😠

masinka
15. júl 2014

@surviver no to bol problem aj u mna - tu avivaz som pouzivala uz nejaky ten mesiac, kym som prisla na to, ze to nie je prechladnutie, ale alergia, medzitym som s tym oprala navliecky na periny, uteraky..... dokonca som extra oprala a povyvarala aj paplony, lebo ved co ak su to roztoce .....
drzim palce nech zistite cim skor, z coho to drobec ma.

jana0000
30. okt 2014

coccolino je užasná modrá a žltá u nas ju maju litrovu 1,90 e 🙂

jozicek
16. jan 2015

zdravim,ja kupujem 8l za 5,90e.......je to dobra cena?

zubrienka249
18. jan 2015

My používame biely Cocolino (Sensitive) a stačí troška a prádlo neskutočne vonia a aj niekolko dni (pri nosení)/tyzdnov (v skrini)...kupili sme ju v Tescu ale majú ju takmer vsade v MT 🙂

zubrienka249
18. jan 2015

@jozicek mozem sa opytat, kde kupujete? Je to vyborna cena 🙂

sakurra
21. feb 2015

@marti511 ahoj, prosim ta kde kupujes ten prasok dash ? Len cez internet alebo aj niekde v drogerke ho kupim ? vonia pekne ? dakujem 🙂

timi1012
9. mar 2015

Ja tiež používam modrú alebo fialovú a krásne mi vonia prádlo 🙂

lenkaadanc
14. máj 2015

Ahojte. Viete mi poradit kde kupim avivaz cocolino aj s mackom ?? Dakujem

lenuulka17
22. mar 2016

Avivaž cocolina růžová je nejlepší moc krásně voní

chovancova122
21. máj 2016

@dianka3
@simisi
@lejlla
@kissinka111
@caspino
Kuschelweich Sommerwind aviváže - su intenzivne, krasne vonajua aj dlho drzia na pradle a som velmi spokojna odporucam

lejlla
22. máj 2016

@chovancova122 dik za info 😃...akurat sa mi mina avivaz doma,tak hned vyskusam 💙

zlatko239
22. dec 2016

ja pravidelne nakupujem avivaz zo stranky https://www.vmd-drogerie.cz/coccolino/ a som stym spokojna

mishicca
22. dec 2016

Prvyraz mam COCCOLINO modre a som spokojna.... mala sa hlavne tesila z neho :D ma aj dobre reklamy...

myska_lili
22. dec 2016

Nam ocino nosi modru a ruzovu z Talianska
.
Pre nas je to top avivaz. 🖒

Strana
z2