Aké máte skúsenosti s avivážou Cocolino?
Ahojte maminy,chcela by som sa vas opytat ake mate skusenosti s avivazou cocolino? Pocula som ze je vraj dobra ale ze ju tu na sk nepredavaju 😒 popripadne ake avivaze su dobre co aj dlho vydrzia aj po dlhsom noseni? Ja použivam silan,ale uz mi to ide hore krkom,chcela by som nieco ine
Tieto aviváže maju V drogérii Teta,Tevos aj DM.
Používam už dlhé roky A naj. sú biela,modrá,zelená A žltá,ale len tie nerialedené V 1L fľašiach.
Najlepšia aviváž je táto z Tesca http://src.discounto.de/pics/Angebote/2013-07/5...
A coccolino maju už skoro všade. Cena za 1l u nas v potravinch (Fresh) je 1,99 😉
Coccolino mate na slovensku drahe , je fakt dobre pradlo pekne vonia, ruzove je najlepsie, ale najlepsie vonia ked pouzivam dash. to v akusku nema nic ale nic spolocne s coccolinom, ja ho pouzivam uz viac ako 10r , ked je v akcii tak ho kupim za 1€ na 28 prani pripadne 1.70 na 40prani
tak ja som Cocolino (to biele sensitive) kupila pred 2 rokmi v BA vo farmarskej trznici. Vonalo krasne, ale.....potom som dostala nadchu, aspon som si to teda myslela, zacali ma rezat oci. Isla som k ocnej a ze vraj alergia. V zivote som nic take nemala, najprv som myslela, ze mi vadi nieco, co vonku kvitne ,ale ked to neprestavalo dalsich par mesiacov, vylucovacou metodou som zistila, ze to bola tato avivaz :-P
@surviver no to bol problem aj u mna - tu avivaz som pouzivala uz nejaky ten mesiac, kym som prisla na to, ze to nie je prechladnutie, ale alergia, medzitym som s tym oprala navliecky na periny, uteraky..... dokonca som extra oprala a povyvarala aj paplony, lebo ved co ak su to roztoce .....
drzim palce nech zistite cim skor, z coho to drobec ma.
coccolino je užasná modrá a žltá u nas ju maju litrovu 1,90 e 🙂
zdravim,ja kupujem 8l za 5,90e.......je to dobra cena?
My používame biely Cocolino (Sensitive) a stačí troška a prádlo neskutočne vonia a aj niekolko dni (pri nosení)/tyzdnov (v skrini)...kupili sme ju v Tescu ale majú ju takmer vsade v MT 🙂
@jozicek mozem sa opytat, kde kupujete? Je to vyborna cena 🙂
Ja tiež používam modrú alebo fialovú a krásne mi vonia prádlo 🙂
Ahojte. Viete mi poradit kde kupim avivaz cocolino aj s mackom ?? Dakujem
Avivaž cocolina růžová je nejlepší moc krásně voní
@dianka3
@simisi
@lejlla
@kissinka111
@caspino
Kuschelweich Sommerwind aviváže - su intenzivne, krasne vonajua aj dlho drzia na pradle a som velmi spokojna odporucam
@chovancova122 dik za info 😃...akurat sa mi mina avivaz doma,tak hned vyskusam 💙
ja pravidelne nakupujem avivaz zo stranky https://www.vmd-drogerie.cz/coccolino/ a som stym spokojna
Prvyraz mam COCCOLINO modre a som spokojna.... mala sa hlavne tesila z neho :D ma aj dobre reklamy...
Nam ocino nosi modru a ruzovu z Talianska
.
Pre nas je to top avivaz. 🖒

Mne sa moc nepaci,nieco mi v nom vadi :-/