icon

Aké máte skúsenosti s topánkami Superfit a Pediped?

adrianai
2. mar 2012

Ahojte maminky,
doteraz som dcérke kupovala iba Pediped-ky, som s nimi spokojná, no rada by som vyskúšala Superfit-ky...nieje to práve najmenšia investícia, preto sa chcem spýtať na vaše skúsenosti, zdajú sa mi totiž trochu "tuhšie", nosia sa detičkám dobre? A sú lepšie kotníčkové alebo teniskové?

Strana
z2
levicka
22. jan 2014

kde sa daju kupit,objednat Pedipedky? poznate nejaky internetovy obchod? nasla som toto, neviem ci je ok http://www.pediped.sk/

gabii83
16. feb 2014

ahojte kt. čizmy odporucate do mokreho snehu, mame 30 eurove cizmy ale v mokrom snehu na figu, potrebujeme este jedny. dakujem prosim pri odpovedi označte moje meno aby som to tu našla, som tu nejako stratena 🙂
dakujem
na cene nezalezi
hlavne aby sme nemali mokre ponožky
dakujem

bubu100
16. feb 2014

Ecco, Superfit

hori
16. feb 2014

superfity... priznam sa, uz som videla viacere sandalky, poltopanky, cele topanky aj cizmy tej znacky, zopar superfitov aj mame, ale som v rozpakoch... od super kvality az po teda nie kto vie co (konkretne snehule mi na pohlad pripadaju ako od cinana - ta podrazka)... sandalky som videla od super makuckych az po super tvrde... tak neviem, mozno to vyrabaju stylom nech si kazdy vyberie to svoje...
@gabii83 geox, ecco... alebo aj richter, protetika, superfit, sante, elefanten... len musis pozerat na to, aby mali vsity jazyk...

nufanek
2. nov 2014

Zienky, chcem sa spytat, myslite, ze tieto cizmy superfit su vhodne aj do snehu?

Strana
z2