icon

Aké nočné svetielko zvoliť pre novorodenca?

11. apr 2025

Aké svetielko ste v noci používali k novorodencovi? Uvažujem aj nad soľnou lampou, má niekto skúsenosti?

katarinaba
11. apr 2025

K babatku som zo zaciatku pouzivala tlmenu lampicku, ktoru som vsak zapinala len na prebalovanie (kojila som uz po tme). Pre mozog nie je dobre spat pri zapnutom svetle v ziadnom veku. Potrebuje si oddychnut.

blaazi
11. apr 2025

Mala som ziarovku na ovladac, dali sa menit farby, svietila som v noci pri prebalovani cervenou.

kiki68
11. apr 2025

Mame takeho kralika, ten svieti roznou intenzitou a tiez ma taky tlmeny oranzovy odtien svetla. Syn ma este slona a mys, tych vyuzivame casto prave pre cestu na toaletu.

anavixy
11. apr 2025

Akekolvek cervene svetlo.

tanyan
11. apr 2025

Mne na orientáciu v čase a priestore veľmi pomohol rádiobudík. Rádio sme nikdy na ňom nepočúvali, ale kedykoľvek som sa akokoľvek rozbitá v noci zobudila, tak som sa vedela rýchlo zorientovať pri pohľade naň - kde som a koľko je hodín.
Okrem toho som mala pri prebaľovacom pulte aj pri posteli obyčajnú stojanovú lampu s najslabšou žiarovkou a zapínala som ju iba v prípade potreby.

taktotedanie
11. apr 2025

Ziadnu najlepsie a svietit len pri prebalovani
Do buducna sa ti dieta podakujem
Staci obyc svetielko z dmky

viestta
11. apr 2025

Cim vacsia tma, tym lepsi spanok. Je uplne zbytocne na noc svietit, akurat si zasvietit malicku lampu pri prebalovani. M sme mali taku na baterky na nocnom stoliku

amelie22
11. apr 2025

Dodnes na orientáciu pri dcére používam hodinky (s podsvietenim), stačí mi to na to, aby som na ňu kukla kde je, v akej je polohe atď, plus som sa rýchlo vedela orientovať pri kojeni hlavne spočiatku koľko je hodín, či už môže byť hladná alebo ešte nie atď, a potom na prebaľovanie malý macko z ikei alebo takého väčšieho zajaca mame. Všetko tlmené svetlo s nizkou intenzito, ale zapinam len v prípade potreby (prebaľovanie, teraz už cikat...)