Aké topánočky pre ročné dieťa?
Ahoj maminky.V akých topánočkách bežkajú vaše detičky?My máme také kožené a v tom sa mu strašne potí nôžka,ale najlepšie sa mu v nich chodí.Kúpila som aj také klasické papučky na šnurovanie,no v tom sa mu nožička zasunie až dopredu a má skrčené prsty a nieje si taký istý v chôdzi.A ešte sa aj neskutočne ťažko obúvajú.Tie kožené sú naj,no keď ho vyzujem má až mokré pančušky 😒 Ďakujem za každú odpoveď 🙂
@renatka100 na to som tiež počula názor od DR,povedala že pokiaľ dieťa nechodí aspoň polovicu dňa,dovtedy nemá mať na nohách topánky,má chodiť len na boso,tiež názor.
my sme pouzivali robeezky capacky - (inak krasne su 🙂) - ked mala stvornozkovala.. ale ked zacala chodit popri nabytku a za ruku - mala som pocit, ze trosku akoby smatle a vytaca nohu do vonka.. v obchode povedali, ze by boli lepsie topanky s pevnym clenkom, tak som kupila s pevnym clenkom garvalin - a mam pocit, ze ovela istejsie v nich chodi.. ale fakt teraz neviem, co je lepsie pre 1 rocne dieta, ktore sa uci chodit - ci aby chodila v capackach, alebo v topankach s pevnym clenkom...
Super fitky... fakt odporucam...
mame aj Sante a Adidas, ale to sa superfitkam ani nevyrovna..
Ortoped povedal, ze musi dietatko chodit v kozenych cez clenok pevnych na snurovanie a fakt to na chodzu pomohlo, odvazuje sa viac a viac chodit.. su lahucke, makkucke.. no super!!!

Ak sa pri kožených capačkách potí nožička, treba nájsť nejaké také, ktoré majú vnútornú stielku zo savého materiálu. My nedáme dopustiť na capačky značky Wanda, je to slovenský výrobca a podrážku nemajú ani tvrdú papučkovú, ani mäkkú capačkovú. Je kožená, pevná, ale keď ju chytím do dvoch prstov, dokážem ju celkom ohnúť.