Ako obliecť 4 mesačné bábo do kočíka?

ywulla
9. mar 2012

Asi blbá otázka, no mám prvé bábo, čiže nemám skúsenosti. Drobec bude mať 4 mesiace, vozíme sa v hlbokom kočíku. Včera som počula v TV, že už hlásia aj 15 stupňov! Keď sme chodili na prechádzky, obliekala som mu body, pančušky, dupačky, mikinku, čiapku a kombinézku a samozrejme šiel do fusaka. Keď mrzlo, ešte som ho dávala aj do zavinovačky. Vážne netuším, čo mu obliecť, keď bude vonku zrazu takto teplo. Ten fusak už bude určite zbytočný. Čo mu teda dať do kočíka? Stačí deka? Babo, raď.. 🙂
Ďakujem 🙂

lucia.kl
9. mar 2012

ležiace bábo by malo mať o jednu vrstvu oblečenia viac ako má dopselý, a keď už bude nad tých 15 stupňov tak deka úplne stačí...

marissenka
9. mar 2012

teplu deku pod neho este...

beatrisss1
21. mar 2012

Tiez mam dilemu, co obliect..ja ho mam este stale vo fusaku..ale ten nie je az taky hruvby, skor teply..ale asi tiez dam uz iba deku po neho

andreaka11
21. mar 2012

tak ako si ty plus jednna vrstva navyse

zebra41
21. mar 2012

my sme cca do pol roka davali o vrstvu viac ako ja. plus som zakryla dekou - kedze v kociku viac menej iba spaval. potom uz tak ako ja. deticky maju rychlejsi metabolizmus,tak sa skor spotia. a ked ofuka spotene dieta,tak skor nachladne. a ak si nie ista,tak do kosika pod kocik zober teplejsiu aj studenu deku a prikry podla potreby.

tatianka7
22. mar 2012

Ja mam zhruba tak isto stare dieta a obliekam ho tak ako seba,len plus pancusky,navrch tenucku mikinku,tenku ciapocku a zimnu bundicku s kapucou..pod nim mam v hlbokom kociku hrubsiu deku a fusak..Ak u nas nebude fukat,tak mu dnes dam bodynko s dlhym rukavom,mikinku,pancusky,teplacky,svetrik, vesticku,ciapocku ale vrstvy pod nim necham tak isto..

sladkasue
22. mar 2012

oblec babtko ako seba + deka alebo zavinovacka(aj od spodu) a nezabudni na capicku - ci uz proti vetru alebo slniecku