Ako riešiť náplne do koša na plienky?
Ahojte, mám kôš na plienky, ale už sa mi minuli náplne a tak rozmýšľam, čo je lepšie? Kúpiť nové náplne a ďalej to používať tak alebo baliť plienky do sáčkov na plienky a tak to tam vyhadzovať?
@anonym_autor toto su otazky, ved urob podla vlastneho usudku.
@anonym_autor nikdy som nedávala do sacku plienku , jednoducho som dala do kosa na smeti
@anonym_autor nikdy som nedávala do sacku plienku , jednoducho som dala do kosa na smeti
@andrejka1974 no ale v koši to musí hnusne smrdieť 🙈
@andrejka1974 no ale v koši to musí hnusne smrdieť 🙈
@huxy mala som na balkóne a nikdy nesmrdeli keď to dobre zabalíš tak naozaj nesmrdeli
@huxy mala som na balkóne a nikdy nesmrdeli keď to dobre zabalíš tak naozaj nesmrdeli
@andrejka1974 tak pokakaná plienka smrdí 🤷🏼♀️🙈
ak sa ti originaly zdaju drahe, daj 2ks obycajnych, a kazdu plienkubal do zvlast sacka...ale aj tak sa moze stat, ze kakina bude smrdiet aj cez sacok....tie original sacky su asi nejake speci vyrobene a maju presnu hrubku aj strukturu, aby nic nesmrdelo...
@anonym_autor ja som kupovala z temu veľké množstvo úplne lacno a boli na nerozoznanie od originálu, dokonca pekne navoňané.
@andrejka1974 tak pokakaná plienka smrdí 🤷🏼♀️🙈
@huxy Pokakanú plienku som dala do sačku a pri najbližšej ceste von sme ju vyhodili. A na pocikané plienky sme mali extra nádobu pri dverach a to sme vyhadzovali priebežne, keď sa naplnila.Teraz keď už plienky dávame len na noc, tak vyhazdujeme do smeti.
@huxy Pokakanú plienku som dala do sačku a pri najbližšej ceste von sme ju vyhodili. A na pocikané plienky sme mali extra nádobu pri dverach a to sme vyhadzovali priebežne, keď sa naplnila.Teraz keď už plienky dávame len na noc, tak vyhazdujeme do smeti.
@pstrap ja som reagovala na pani, ktorá písala, že plienku dáva bez zabalenia do smetného koša 🤷🏼♀️

@anonym_autor no najpraktickejsie su original sacky, vhodis a zatvoris. Ak chces usetrit alebo mas energiu balit kazdu plienku, mozno mozes aj tak 🤷♀️ mna by piclo, hlavne na zaciatku, ked je tych plienok vela za den 😅 dokupujem vzdy origos, zatocim a zavriem