icon

Ako vybrať kvalitný matrac pre novorodenca?

18. sep 2025

Dobrý deň prosím vedeli by ste mi poradiť pri výbere matraca vhodného kvalitného matraca do postielky 120x60 zatial sa rozhodujem medzi dvomi ale kludne odporučte aj iný vopred ďakujem rozpočet mám tak cca do 100€ alebo tesne nad. Naozaj sa neviem rozhodnuť akú značku alebo konkrétny matrac zvoliť. Vopred ďakujem pekne

Ako vybrať kvalitný matrac pre novorodenca?Ako vybrať kvalitný matrac pre novorodenca?
luciaruz
18. sep 2025

My máme z IKEA, okolo 90 euro stál. Nemám čo vytknúť, aj detský monitor fungoval pod ním bezproblemovo.

beata_k
18. sep 2025

Deti vazia malo kg aby to bolo nieco rozhodujuce. Urcite nekupuj kokos, pohanku a ine somariny. Drzia sa v tom plesne. Kup tvrdy zo studenej peny. Ten z ikei je fajn.

domiklik
18. sep 2025

@anonym_autor toto nieje žiadna veda fakt... Mame ikeu a super

nikushka8
18. sep 2025

odporucam s pratelnym obalom a spevnenymi bokmi, dieta v pohode vie v postielke stat a nozicky sa mu nezabaraju medzi tycky

tehotenska_masaz
18. sep 2025

@anonym_autor dobre recenzie ma znacka traumeland, ja som kupovala tuto znacku. skus pozriet☺️

jomarch
18. sep 2025

my mame od spol. Drevko a dieta v tej postielke spalo dokopy 10x 😂😂 takze som aj rada ze som neinvestovala prilis vela 🙈ale teda Drevko ma dobre matrace

letfenixa
18. sep 2025

Najlepší matrac pre bábätko je rodič.