Ako vybrať správnu prebaľovaciu podložku?

mia_ko
11. aug 2012

Ahojte, pozerala som si prebaľovacie podložky, ako vybrať tú správnu ked pri jednej je napísané tvrdá, pri inej makká, potom dalšia bola pevná... atd. Ktorá je tá správna? Podla čoho vybrať?

amulienka
11. aug 2012

@mia_ko ahoj ja som vyberala podla obrazka, chcela som tam jedno zvieratko a nasla som. my mame taku makku, akoby kozenku, zo zaciatku som si myslela, ze to bude babo studenit ak nahe na tom bude, ale rychlo sa to prisposobi teplote tela.no pouzivali sme to asi len dva mesiace, nasa mala sa strasne kruti a teraz to pouzivam akurat tak len ked sa pokaka v postielke, aby sa neuspinilo nic nahodou. ja myslim vyber si maksiu, dost velakrat ju pouzijes denne a na tvrde stale bachat to male... 😒 na bokoch ma take zdvihnute kraje aby nepreliezlo babo tadial.

xlucia
11. aug 2012

kup si tu nafukovaciu z Ikey, stoji par korun a je fakt prakticka. ja som na nu davala vzdy cistu latkovu plienku. cize aj ked sa drobec pocural alebo grcol, len som dala prat plienku a podlozka bola stale cista.

lenka.s
11. aug 2012

zavisi od toho, kam ju chces davat, ak na original prebalovaci pult, tak makku, ak na komodu alebo na postielku, tak jednoznacne pevnu

hori
11. aug 2012

tvrda/pevna podlozka je naspodu vystuzena preglejkou, aby sa mohla polozit krizom cez postielku, cim posluzi ako prebalovaci pult, makku podlozku mozes polozit iba na pevny podklad.

zmrzlinkams
11. aug 2012

suhlasim s lenka.s podal toho vyberaj podložku, mužik urobil prebalovaci pult zo starej skrine vlasten len na jednu skrinu čo je akorát v super vyško vyrobil a primontoval bočnice tak ako na prebalovacom pulte a ja som si vlasten len kupila podložku na nu a kedže je skrina tvrdy material tak som podložku vyberala mäkšiu a taku aby som ju mohla len vlhkou uterkou utrieť či oplachnuť pod vodou a malu do dnes na nej prebalujem a iba troška jej trčia už nožičky takže ju ani neplanuje zatial dať preč mne sa na nej dobre robi s malou aj ked kupem tak všetko robim tam 🙂

martina646
11. aug 2012

Ja mám tiež tú nafukovaciu z Ikei na pultiku tiez z Ikei (mam to aj v albume). Som s tym spokojna, ale pouzivam to len pred a po kupani, lebo to mam v kupelni na poschodi a cez den sa mi tam nechce hore dole nosit malu. Bezne prebalujem v obyvacke na sedacke a pouzivam len take tie vatove podlozky z drogerie, akoze jednorazove, ale my to mame na dlhsie, kym sa nepocika alebo nepokaka. Vzdy ju na tom necham rozbalenu, nech si pokopka a taaak sa vytesuje.

euka210
14. aug 2012

my sme ziadnu nemali a ani nechybala 🙂 Na posteli ci v noci v postielke s jednorazovymi podlozkami na prebalovanie aby neospinilo postel.

sima_simona2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ema2macanova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
selest
30. sep 2019

@ema2macanova neviem ci jej uz nebudu male tie podlozky😉