Akú kozmetiku pre novorodenca?
Ahojte, mohli by ste mi zhruba napisat co treba mat vzdy po ruke pre novorodeniatko? ja uz mam syna vacsieho a tak mi aj povypadavalo co vsetko som mala ako samozrejme veci.. napr, masticka na pupcek, potom na vetry a tak podobne 😉 vdaka 🙂

•
17. okt 2008ahoj, pouzivame kozmetiku, teda na kupkanie a telove mliecko pre dobry spanok Johnsons, na pupik sme davali masticku pupik, na ritku rybaciu mast, na tvaricku niveu proti zime a vetru a na pupaciky alebo potnicky sudocrem, dostali sme vzorku v nemocnici a je super. Niekomu Johnons vadi, ale pouzivaju ho skoro vsetky nemocnice, takze ked nebude vadit na zaciatku, bude ok.
0
ahoj, tak ja som si zriadila taky kozmeticky kufrik, ktory mam stale po ruke a chystam si ho aj ku kupaniu. mam tam: bepanthen na ritku, aj puder, olejcek na telo, vatove tycinky, masticku na pupik som mavala, teplomer, kefka na vlasy a zakladne lieky, ktore sme momentalne potrebovali (napr. morsku vodu do nosa mavam doteraz).
baby diky moc za kazdu radu 🙂 a zuzka1, ja som malemu davala aviril olejcek ale nikdy sa mi nezdalo ze by mal vysusenu pokozku 😉 a ten olejcek este k tomu tak nadherne vonia )) tak babetkovsky )) 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli