icon

Akú veľkosť zimných topánok?

centaire_za
21. okt 2015

Ahojte. Len v rýchlosti jedna otázka ku kúpe zimných topánok - keď syn teraz nosí 22, kúpovať mu zimné topánky 23 alebo až 24? Keď som mu zmerala nožičky obkreslené na tvrdý papier, tak jedna je 13,5 cm a druhá 14 cm. Ďakujem

luliu
21. okt 2015

Kazda znacka obuvi ma ine velkosti. Podla mna vyskusat a kupit.

stanislavao
21. okt 2015

kupujte nie podla cisiel, ale podla potrebnej vnutornej dlzky. ked ma 14cm nozicku tak max do 15cm nech ma boticka.

jasminet
21. okt 2015

14 cm + 1-1,5 cm naviac

esterba
21. okt 2015

My sme rovnako a kúpili sme pred 3 týždňami 23, ale u nás je tá 22 už taká, že zajtra jej tie 23 pre lepší pocit už aj dám. 24 určite nie, to už bol veľký rozdiel. Dĺžka v cm, to neviem, či by som toto riešila, treba vyskúšať, rôzne značky, rôzne strihy.

ushuaia
21. okt 2015

Kupila som 2 pary zimnych topanook teraz v piatok, vcera mi ich priniesol kuirer...aj som volala do netoveho obchodu, majitel bol velmi prijemny...a poradil obkreslit obe nozicky na papier, odmerat v najvyssom bode pri prstíkoch k pate k tomu pripocitat 1 - 1.5cm, treba merat pravítkom, lebo krajcirsky meter nemeria rovnako, aspon oni si meraju obuv sami - toto mi poradil...Obkrelite nozicky este raz, ja som sa tiez natrapila...moja ma cca 14.3 zobrala som jedny kotnocky co maju 15.8 a gortexove s 16cm vnútornou dlzkou...Urcite neberte topanocky co maju menej ako 1cm co namerate nozicku...buudu hned male, mam skusenost