icon

Akú značku kozmetiky používate pre bábätko?

kmirkav
6. okt 2010

Na trhu je dnes množstvo výrobcov detskej kozmetiky. Viem, že každému dieťatku vyhovuje iná značka, chcela by som zistiť, aká je tá najobľúbenejšia a taká, ktorá vyvoláva najmenej kožné alergické reakcie.

kaktusik007
7. okt 2010

my pouzivame iba masticku od koznej lekarky, je uplne skvela 😀 a aj do kupela nam kozarka dala taky olejcek, takze davame iba to....

a druhemu babatku si taktiez nechame predpisat tieto masticky 😉

briketa
7. okt 2010

do roka nic, teraz po roku Welledu a Mustelu.

ivetkab.
7. okt 2010

My používame všetko Nivea. Raz som chcela skúsiť Bubchen a malý mi na to dostal reakciu. takže sme opäť na nivea.

susik77
7. okt 2010

My pouzivame od narodenia pre obidve deti Weledu, skusali sme aj Niveu, ale starsia dcera mala po nej vyrazky, tak sme sa vratili k Welede, mame prisadu do kupela a sampon na vlasy. aj zubnu pastu. Velmi sme spokojni🙂
Na zadocek pouzivame Sudokrem, tiez je to asi to najlepsie co naozaj funguje.

lala2
7. okt 2010

Mydlo Bupi, Johnson´ s baby zvláčňujúci kúpeľ, 500ml, sampon Johnson ´s baby zlty a na ritku od narodenia do troch mesiacov tzv. rybaci krem - kupis v lekarni a teraz vsetko mozne aj obycajny krem na zadocek z Jednoty, no ked mala mala ajka velke zapareniny kupila som v lekarni krem Imazol, stoji cca 3 eura a velmi rychlo zabera.
Na telicko do troch mesiacov olejcek Johnson ś alebo Aviril a teraz Johnson ´s telove mlieko s levandulou.
Ale ak sa jedna o novorodenca odporucam vsetko v jednom co sa tyka kupela a to vyrobok Johnson´s baby kúpeľ pre celé telo aj vlásky. Špeciálne vyvinutý na kúpanie novorodenca.Kupujem to vsetko v DM kde vyuzivam kupony dm baby bonus alebo zlavu z kuponovej knizky. 🙂

jankajs
7. okt 2010

Prvé tri mesiace repíkový kúpeľ, rybaciu masť z lekárne, olivový olejček a obyčajnú modrú indulonu. Od troch mesiacov do pol roka Bubchen tel. mlieko, na kúpeľ detskú kozmetiku z Oriflamu, a od pol roka Niveu - šampón aj tel. mliečko po kúpeli. Nemali sme zatiaľ ani lupiny, ani kožné problémy, tak ostávame na Nivei a Oriflame. Na zadoček sme od cca roka dávali masť Menalind, je aj čistiaca pena - nealergizujúce, poradili nám v nemocnici, vraj používajú na odležaniny, nám pomohla aj pri občasných zapareninách - neštípe.

majma
7. okt 2010

my pouzivame do kupela olej oilatum, po kúpeli krémik Excipial (predpisuje nam to doktorka), mydlo sebamed. Na zadocek sme vyskúšali dosť krémov, ale najlepšie boli rybacia masť a bepanten (ten je dobrý aj na bradavky 🙂 )

zuzul1310
7. okt 2010

keď bol maličký tak sebamed, sudocrem na zadoček a potom postupne niveu baby

lawli
7. okt 2010

ahoj
do roka som používala klasický detský olej Aviril...teraz používam Bübchen tel. mlieko.Šampónik som používala
Johnson´s baby.Na zadoček Aviril krém.Potom som dostala darom kozmetiku Nivea - krém a šampónik a ostali sme doteraz pri tom 😅

mirka007
7. okt 2010

My pouzivame na kupkanie do vanicky Oilatum a aj kremik na telicko Oilatum.
Na vlasky Johnson Baby a na ritku Bepanthen,Sudocrem nam vobec nepomahal.

weronyka
8. okt 2010

Ahoj ja jednoznacne sebamed uz od narodenia....a na ritku bud sudocrem alebo tiez sebamed

titkovamiriam
8. okt 2010

Nivea-od narodenia az po pubertu 🙂

salma22
8. okt 2010

my pouzivame Sanosan od narodenia 🙂 a na ritulku Bepanten

barborato
8. okt 2010

Do kupela jonsons levandula aj olej , alebo oilatum a olejcek klasika AVIRIL, na ritku nivea alebo sudokrem.

28jaja28
8. okt 2010

použivam Bubchen,ale nie na každe kupanie,,,na ritku použivam bud sudokrem,alebo rybičkovu masť.

hanka333
19. nov 2010

kozmetika a pripravky od www.mh-hygiena.sk
moje deti maju atopicky ekzem a tieto vyrobky im dost pomahaju, hlavne mydlo a utierky. Pouzivam aj cistic povrchov je bez zapachu a super cisti.a neplatim za postovne 😉

pepsyna
19. nov 2010

mydielko Bupi,samponik bubchen,telovy slnecnicovy olejcek bubchen a najnovsie sampon na telo aj vlasky babylove(s takou pumpickou)...mame aj obycajny aviril olej.na ritku sme pouzivali rybaciu masticku,no raz mala take zapareniny co sme liecili asi 2 tyzdne a za ten cas sme vyskusali asi vsetky znacky aj pityol,sudocrem,bepanten,hipp,babylove atd atd....nakoniec nam to s tym pityolom preslo,no teraz mam na ritku Penaten a nedam nan dopustit..no a kupila som teraz aj babylove krem do nepriazniveho pocasia

medyna
20. nov 2010

do kupela Bubchen samponik, na telo oliv. olej z lekarne, niekedy aj na tvaricku, ak bude vonku mraz, máme niveu proti mrazu a vetru, na zadok Rybilku . Zatial bez aler. reakcii 😉

natali1
20. nov 2010

ahojky, my sme na zaciatku pouzivali do kupela kupelove aditivum balneum hermal plus a mala som aj nejake bylinky od pani bylinkarky, tak sme to striedali. neskor sme striedali na kupanie vyrobky od johnson´s baby, nivea baby a baby sebamed. vsetky boli a su v pohode, ziadne kozne reakcie neboli. na vlasky pouzivame doteraz sampon s hermancekom od johnson´s baby.
po kupani sme pouzivali dermalnu emulziu excipial u lipolotio.
co sa tyka zadocka, tak najskor som pouzivala pastu s rybim olejom, no neskor som presedlala na sudocrem. neboli tam ziadne negativne reakcie, no nejako sa mi zdalo, ze ten krem nejako "stekutel". sudocrem je lepsi... 🙂
no a na pupcek, resp. bolenie bruska to bol pupik.
a ked ideme von a je uz zimsie alebo veterno, tak je to ochranny krem proti chladu a vetru od nivea.
tak snad som pomohla v prieskume... :D

vefi89
20. nov 2010

my máme johnson mlieko a olej a hipp šampón a mydlo 🙂 na zadok rybilku a na zimu bubchen

jk77
20. nov 2010

ahoj.my sme od narodenia uzivali len olej z lekarne a sudocream na ritulku.Od pol roka uzivame bubchen kozmetiku celu radu, aj v zimnom obdobi krem na tvar.Sudocream je to naj , co sme mali, urcite mu ostanem vernayaj nadalej.Ritka je aj nahodnom zacervenani do pal hodinkay uplne v poriadku. Kmotra uzivala bubchen kozmetiku aj pri atopickom ekzeme a bola spolahliva. Ale kazde mimino je ine, je to len na tebe, co ta oslovilo najviac........pekny den

denisach
20. nov 2010

ahoj, my na doporucenie mojej kamosky koziarky pouzivame Sebamed mliecko, je perfektne.Ked sme pouzivali akykolvek olejcek, malej sa vyhodila po celom tele taka ako krupicka, ze olejiky upchavaju pory.Ale zase je naozaj fakt, ze kazdemu vyhovuje nieco ine🙂A Sudocrem pouzivame tiez, len ten na zadocek a mozem potvrdit ze je super🙂

janka_pn
20. nov 2010

skusali sme rozne, ale verni sme zostali na striedacku kremom: bepanthen, excipial, indulona, do kupela hermal a na plane mam este vyskusat daco do mrazov ako je ta nivea alebo sebamed.

janka2732
20. nov 2010

kozmetika Nivea a na zadoček rybaciu mast je skvela.

nicolo
26. nov 2010

excipial ale aj Nasu staru znamu indulonu Ta 🙂 nesklame

weiya
26. nov 2010

my sme pouzivali aj pouzivame niveu,a sem tam taku tu tescovu kozmetiku,aj ta je fajn 🙂

estterka
27. nov 2010

obycajne batole detske mydlo,kupem vo vode s par kvapkami mandloveho oleja a poharom obycajneho kravskeho mlieka(na odporucanie dermtologa-lepsie ako hydratacne kremy,telove mlieka atd) a rybacia mast na zadok

kvetinka211
11. júl 2011

@nikolka4 Ahoj, myslela som ze to budem velmi riesit, pozerala som po biokozmetike a nakoniec pouzivame obycajne tusim bupa tuhe mydlo co sme dostali reklamnom v baliku z porodnice 🙂 bol tam aj mini tester sebamed (take univerzalne mydlo pre babatka) a ten pouzivam na vlasky, je fajn a nestipu z neho ocka, olejcek mame weleda, ale velmi nepouzivame, ked tak obcas na masaze. na ritku je fajn sudocrem, ale davame obcas aj aviril ci niektore z pribalenych minibaleni z toho balika, napr. bepanthen ci rybilku. Zle veci som pocula na johnson, tomu sa radsej vyhybam ... aj maju strasne vela vnucujucich sa reklam, co mi nie je prave najsympatickejsie. Co je fakt dobra vec je krem pupik, ked uz fakt nevies co s placucim dietatom v prvych tyzdnoch, tak natres na brusko a mas pocit ze si aspon nieco urobila aby neplakalo 😉 casto nam potom pekne aj zaspinkal.

monika15
11. júl 2011

nam chodi z sk Bubchen, zboznujeme pokozka krasna.... velmi pekna.... nemenila by som ani za svet......

lilla244
18. dec 2011

pouzivali sme Weledu, kremik na ritku super
teraz pouzivame klorane a sme velmi spokojni