Akú značku prebaľovacích podložiek používate?

nati41
3. máj 2021

Čaute žienky, prosím aké prebaľovacie podložky používate. ? Stačíla Vám nepremokavá plachta ako prebaľovacia podložka ? Alebo ste mali tie špeciálne, využívate prebaľovací pult ? Ja som skôr chcela prebaľovať a kúpať na posteli, tak či sa oplatí ta prebaľovacia podložka, ktorá mi príde dosť veľká a neviem už teraz kde ju potom dám. Nie je praktickejšia nepremokavá podložka ? Ďakujem za vaše rady a skúsenosti.

cimage
3. máj 2021

ja som mala aj prebalovaci pultik pri prvom, ale prebalovala som vacsinou na posteli, alebo sedacke. Ked mas tu gumovu prebalovaciu podlozku, tak aj tak tam musis dat nieco pod dieta, lebo to je studene. Pouzivali sme jednorazove podlozky, ale pouzivali sme ich kym boli ciste. Pri druhom dietati som ine ani neskusala, takto nam to vyhovovalo.

nati41
autor
3. máj 2021

@cimage ďakujem práve že aj ja mám tiez zvyk z domu že najlepšie sa prebaluje na posteli preto mi ta podložia príde zbytocna. Tiež uvažujem nad lacnejšími verziou podložky na cestovanie alebo nepremokavej podložiť ktorá má z druhej strany latku. Predsa si ale dám rada poradit.

mone8
3. máj 2021

@nati41 mam 2 deti, pri oboch sa mi osvedcili jednorazové prebalobacie podlozky, najma ak sme niekam isli,ale aj doma 🙂 mala som aj podlozku taku nepremokavu s oblieckou-latkou, ktoru som mala na posteli pri kupani 🙂

eskop
3. máj 2021

@nati41 my mame aj pult ale zatial najcastejsie prebalujem na posteli lebo sa mi nechce ist do detskej izby kym bano spi zatial pri nas.. ale mas aj take podlozky co primontujes na postielku

marrydreamkas
3. máj 2021

@nati41 ja mam nafukovacie podlozky z ikei, na nich mam bavlnene navleky a na vrchu este taku kvazi gumenu podlozku z pepca za 2,50€.ja osobne prebalujem iba na pulte, resp.komode s podlozkou.ta podlozka z pepca je super, poutieram, pripadne osprchujem, ked je treba.jednorazove podlozky za mna urcite nie.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
3. máj 2021

Nemala som pult, ale z Wish za pár drobných podložku takú nepremokavu... 🤪

andreatytler
4. máj 2021

@nati41 My mame lacnu nafukovaciu z Ikei s latkovym navlekom a sme velmi spokojni. Jednu mame na jedalenskom stole a druhu na prebalovacom pulte v kupelni.
Ja nechapem ako moze niekto pravidelne prebalovat na posteli. Ja som maleho na posteli obliekala do pizama vzdy po kupani (2x do tyzdna) a tych par minut co som mu dala plienku, body a pizamo som lapala po dychu od bolesti v krizoch. Teraz uz obliekam na jedalenskom stole.
Ja som tu podlozku pouzivala aj ked bol maly na zemi na brusku, lebo som ho nechavala vtedy tiez bez plienky.
A jedno obdobie bola ta podlozka najoblubenejsia hracka. Stiahol ju zo stola, prehadzoval ju, skakal po nej...
Inac ta podlozka na stole bolo od nardenia kludove miesto pre syna... ak plakal, tak ho stacilo polozit na tu podlozku a ukludnil sa.