Aký kondicionér pre 6 ročnú dcérku?

rozala111
16. máj 2012

Ahojte, mám 6- ročnú dcérku, ktorá má dlhé vlasy skoro až po pás. Sú jemnunké, keď si ich umyje, tak sa jej veľmi schlpia, používame taký rozčesávač - z DM - ružová fľaštička, ale nejako to aj tak veľmi nepomáha, existuje nejaký kondicionér, alebo niečo, čo by jej pomohlo, aj pre deti? Ďakujem.

tinki
16. máj 2012

@rozala111 Ja dávam svojej 4 ročnej dcére to, čo sebe. Momentálne sú to veci od Gliss Kur.

smiesko
16. máj 2012

@tinki ahojte, moja bude mať čoskoro 5 rokov a má vlasy dlhé až pod zadok a dávam jej tiež výrobky Gliss Kur čo používam aj ja na vlasy.
Ahojte žienky a prajem pekný deň.

nanika
16. máj 2012

ja som prestala pouzivat veci so silikonom, takze ich nedavam ani detom, momentalne mam doma urtekram a alverde, takze sa nebojim to dat detom na hlavu, ci uz detsky sampon, ci moje sampony a kondicionery.

ichbinich
16. máj 2012

Existuju aj detske sampony 2 v 1, extra pre dievcata. Ak sa dobre pamatam, aj DMko ma vo vlasntej znacke nieco a aj ine znacky.

Ked sa jej vlasy schlpia, ako pises, mozes ich skusit osetrit olejom na vlasy. Gliss Kur alebo Glem Vital ma taku malicku flasticku (asi 30ml) s olejom na vlasy. Pozor, stacia 1 az 2 kvapky! Das si ten olej do dlane, rozotries a potom vmasirujes do vlasov. Moze ist do suchych alebo vlhkych vlasov. Uhladia sa, nebudu lietat a budu sa krasne lesknut. Ale fakt iba 1-2 kvapky! Inak ich mozes obratom umyt, to sa mne podarilo pri prvom pouziti 😅