Aký matrac do postieľky?

efci
9. dec 2011

Baby viete mi poradit aky matrac je najvhodnejsi do detskej postielky, prip. ake mate vy na porovnanie??? Viem, ze na matraci sa nema setrit, pri prvom sme mali tiez nejaky super, len uz som zabudla co to bolo zac a neviem ake su tam teraz kriteria. Dakujem

seminkads
9. dec 2011

@efci my mame kokosovy, hrubku ma asi 7cm a je uplne super

pepiminarik
27. dec 2011

ja mam tento http://www.kociky.sk/postielky-kolisky-pre-deti.... dcera ma takmer tri roky, uz spava vo velkej postielke a teraz cakam dalsie, takze mozem opat chystat malu postielku a matrac pouzijem ten isty. som s nim naozaj spokojna.

hudecka9
14. máj 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

Baby poradte mi setra bude mat dcerku a ako darcek sme sa dohodli ze kupime postielku aj s matracom. Mame postielku ale kde kupit vhodný matrac ?

agnes9
15. máj 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@hudecka9 my máme s kokosovým vlaknom je fajn a aj cena bola prijatelna 🙂 potah sa dá prat

jarmila64
16. máj 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@hudecka9 my sme kupili zase penový matrac 🙂 Jadro tvorí špeciálna, vysoko pružná HR pena ("studená pena")