icon

Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?

j4n15
9. aug 2010

nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂

brinzulka
11. aug 2010

ariel mensie mnozstvo a ako avivaz ocot- udajne neutralizuje

skusili sme i persil senzitiv, lovelu...ale nevyhovovala- mal reakciu koze...tak sme sa vratili k arielu...

katkas1
11. aug 2010

ja som pouzivala persil s perlami a aloe vera a ziadnu avivaz, malej nevadil na pokozku a este aj vsetko krasne vypral a lahucko sa po nom zehli

freefamme
16. aug 2010

Poznas orechy na pranie? maju ich napriklad tu: http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/myd...
Na prevonanie sa da par kvapiek esencialneho oleja, ja davam taky z Body Shopu, a cele pranie je nielen nezne pre kozicku babatka, ale aj ekologicke, netestovane na zvieratach, a aj celkom lacne 😉
Negativum je ze silne skvrny nevyjdu na 1. krat, tak pridavam odstranovac skvrn Sonett ked treba. 😉

modra1
16. aug 2010

Na svetlé prádlo Persil sensitive prášok, na tmavé orechy na pranie, aviváž som nikdy nepoužívala, namiesto nej dávam ocot, nastavujem dvojité plákanie, periem všetky veci spolu, neoddeľujem len detské.

olifcek
16. aug 2010

prasok tekuta lovela, a bez avivaze

zuan
16. aug 2010

tekutu Lovelu, avivaz ziadnu

janka5861
16. aug 2010

tide sensitive 😉 avivaz neriesim este mame na nu cas .....

bianca
16. aug 2010

prasok-gel :Lovela alebo Batole.Skusali sme aj Norit a v pohode a momentalne mam Drewt ale ten smrdi ako domestos 😝
avivaz : Lovela,Batole a momentalne dlhodobo SIlan sensitiv

evickapooh
16. aug 2010

no nechci aby to bolo vonave -pre ich nostek su vone alergizujuce ani neodporucam aby si pouzivala parfemy aspon prve 2-3 mesiace,ak dieta ma sklon na alergiu tak ju pravdepodobne ze uz v detskom veku dostane a mozu to vyvolat silne vone....ja som pouzivala lovelu ale mne to bolo velmi vonave tak som presla na ultra senzitivny praci prostriedok ,predavaju ho v DM,podnazvom Ultra Sensitive ,a jeto tekuty ale existuje aj prasok ,je to kvalita -neobsahuje nic co by podradilo pokozk.

ladenka77
16. aug 2010

prasok Persil sensitive alebo gel(ten je lepsi) a bez avivaze do roka, potom aj avivaz Lenor,bez koznych prejavov,pouzivame doteraz,ale pridavam jeden cyklus plakania navyse...kamoska pouzivala batole aj avivaz,ale nevypral mrkvu...

monikakovacova
17. aug 2010

Ahoj. Jednoznačne najlepšie je biowashball (lebo je bez chemikálii a podobných srandičiek, my máme takú čo stačí raz do mesiaca na 1 hodinku vyložiť na slnko) a na veľmi znečistené prádlo používam Lovelu. My sme sa od Persilu sensitive tak vyhádzali, že sme potom museli užívať kvapky na alergiu. Našťastie skoro prešlo. Inak na zvyšok nášho oblečenia používam orechy na pranie a možem len odporučiť. Výborné sú a prádlo po vypratí je mäkkučké a udržiava krásne farby. Je to však na tebe a hlavne na reakcii bábätka. Treba vyskúšať.

obu
17. aug 2010

odporucam tekutu lovelu, avivaz nepouzivam ani ja

fiffinkaa
12. okt 2010

ahojte, ja používam lovelu prášok a vždy dám jednu odmerku arielu na škvrny, aviváž niee!!

evka444
12. okt 2010

ja lovelu tekutu

annika11
13. okt 2010

ja som možno hrozná matka 🙂 🙂 🙂 ale ja periem v tom prášku, čo aj naše veci. Používam Lenor sensitive, vôňa vydrží krásne dlho a je príjemná. Akurát dávam dva krát prepláchnuť, aby nezostali žiadne zvyšky. Malá nemá žiadnu reakciu, takže sme nekúpili žiaden špeciálny prášok. Silné fľaky periem kokosovým mydlom na ručné pranie.

ninka123
13. okt 2010

Staršia dcerka mala citlivu pokozku, preto som zacala prat v slize, periem v nom doteraz hlavne biele veci, na farebne lovelu, skvrny preperiem zlcovym mydlom 😉 🙂

tina_
15. okt 2010

ja môžem odporúčať ekologické pranie v mydlových orechoch (značka PUER, dajte si do google), je to absolútne super, žiadne chemikálie, úplne prírodné, a čo sa týka financií, tak vám vraj kilové balenie (čo stojí okolo 11 eur) vydrží 4člennej rodine pri praní 3x týždenne rok....neviem posúdiť, tak dlho s nimi ešte neperiem.... 🙂
A vôňu si pridáte akú len chcete kvapnutím eterického olejčeka na vrecúško s orechami...

dankadina
15. okt 2010

jednoznačne lovela 🙂

sisko78
15. okt 2010

jeeej no ja som pouzivala lovelu ale potom som v gyori kupila dreft sensitive a doteraz periem detom stym skus da sa to kupit uz aj u nas je to neuveritelne dobra vona a avivaz?????cocolino sensitive 🙂

burina111
15. okt 2010

ahoj, ja mám obe deti silných alergikov a s atopickým ekzemom. periem v LOVELE a aviváž nepoužívam vôbec. skúšala som aj pracie orechy, dreft je uplne na figu, iba pekná reklama a rôzne, ale lovela sa mi najlepšie osvedčila a hlavne detskám nič nie je

brisilda
15. okt 2010

ja pouzivam Persil ale aj ten novy dref je nadherne vonavucky 😉 samotnu avivaz nepouziam 🙂

mirkali
15. okt 2010

aj ja doporučujem ten nový tekutý DREFT pre detičky a ani aviváž nepotrebuješ prádlo je krásne vonavučké a aj príjemné, ja to vônu priam zbožnujem a periem v tom všetko fakt super výrobok

bellugia
15. okt 2010

A tá Lovela, to sa kde dá kúpiť ? Inak dobrá otázka, praktická do budúcnosti

andrea487
15. okt 2010

lovelu používam i ja prakticky od narodenia malej a žiadny problém sme nemali,krásne vonia ciže ani aviváž ti netreba. a vacsinou ju kupujem v tescu ale maju ju asi v každej drogerke. 🙂

mirka285
15. okt 2010

podla mna Lovela smrdi a nevyperie ziadne flaky 😒 ja pouzivam Persil gel a maximalna spokojnost...

moncika15
15. okt 2010

ahojte 🙂
urcite detsky dreft a avivaz ziadnu 😉 ani ju nie je treba 😵

marusik
15. okt 2010

mydlové vločky bupi, namiesto aviváže dávam klasický ocot

p69majka
18. okt 2010

Persil Sensitiv, Silan biely. Zo začiatku Lovela, ale nevyperie fľaky.

vem158
26. jan 2011

vie mi niektora z vas poradit ci je prasok dreft baby -sensitive dobry na pranie pre malicke babo

mariana0915
26. jan 2011

ja mam 3mesacne babo a 22 mesacnu dcerku uz od ich narodenia periem ich vecicky v prasku TIDE alebo PERSIL obidve sensitive aj pouzivam avivaz silan alebo twister ,tesko avivaz pre deti krasne vonia teraz je nanu akcia,aj nase oblecenie periem v detskom prasku,akurat na farebne pouzivam obycajny prasok.