icon

Čo hovoríte na detskú kozmetiku značky Bioderma?

eskymacik17
17. okt 2011

ahojte baby čo hovorite na na kozmetiku pre deti od BIODERMI ???? mate snou skusenosti ,??

Strana
z2
eliska4
8. mar 2018

Ja používam ich opaľovacie mlieko. Majú veľmi citlivú pokožku a toto mliečko krásne znášajú. Používam ho od narodenia celé leto

sandral
8. mar 2018

Ja som Biodermu používala už predtým ako sa mi narodil syn a potom som ju zvolila aj pre syna a neľutujem.
Máme odskúšanú takmer kompletnú radu a bola bez problémov.

julinka29
12. mar 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Tiež mám s biodermou len tie najlepšie skúsenosti. Sama ju používam, takže ju mám roky odskúšanú. objednávam si ju cez notino, v akcii sa dá takto pekne ušetriť

slnieckostanka
15. mar 2018

Aj moje deti používajú opaľovacie mlieko. Majú atopickú kožu a toto mlieko im robí dobre

zabka788
18. mar 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Nám veľmi nevyhovovala, tak sme začali používať Linolu. Deti majú suchšiu pokožku, takže im robí naozaj dobre

Strana
z2