Čo hovoríte na detskú kozmetiku značky Bioderma?
17. okt 2011
ahojte baby čo hovorite na na kozmetiku pre deti od BIODERMI ???? mate snou skusenosti ,??
Predošlá
Strana
z2
Ja som Biodermu používala už predtým ako sa mi narodil syn a potom som ju zvolila aj pre syna a neľutujem.
Máme odskúšanú takmer kompletnú radu a bola bez problémov.
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.
Tiež mám s biodermou len tie najlepšie skúsenosti. Sama ju používam, takže ju mám roky odskúšanú. objednávam si ju cez notino, v akcii sa dá takto pekne ušetriť
Aj moje deti používajú opaľovacie mlieko. Majú atopickú kožu a toto mlieko im robí dobre
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.
Nám veľmi nevyhovovala, tak sme začali používať Linolu. Deti majú suchšiu pokožku, takže im robí naozaj dobre
Predošlá
Strana
z2

Ja používam ich opaľovacie mlieko. Majú veľmi citlivú pokožku a toto mliečko krásne znášajú. Používam ho od narodenia celé leto