Čo je normálny základ pre bábo?
Ahojte maminy... pridavam sa k buducim maminam cakatelkam, sme v 11tt, dufame ze vsetko bude dobre a babo sa narodi v lete,preto chcem sa opytat na jednu vec... Ako tak chodim po MK vidim tu albumy plne nespocetnym mnozstvom oblecenia pre vase ratolesti co si fotite... Je vobec MOZNE vyuzit toto vsetko co si nakupujete pre babatka??? Co je vlastne normalny zaklad pre babo? Ved mam pocit ze vam niektorym musia skrine praskat vo švikoch a dieta to ani nie je schopne vynosit. V knihach som sa docitala ze babatku novorodeniatku staci zopar veci, lebo z nich vyrastie sup sup.. Viete mi poradit ake je optimalne mnozstvo bodiniek a svetrickov a ciapociek?A tiez musim si zaobstarat vajicko na prevoz z nemocky? Lebo mam pocit ze som uplne sialena, ked sa mi taketo nakupy zdaju nezmyselne...Vdaka 🙂
nasi chalani maju 5rocny ma asi po 4 ks teplakov, mladsi 2,5 rocny - 6ks teplakov a bohate staci, ja zase periem velmi casto, 3x do tyzdna po 2 pracky, neznasam plny kos spinavej bielizne, to je zase moja uchylka, takze periem casto, ja teraz nakupujem zvacsa pre starsieho, kedze mladsi vsetko zdedi, tak sa dost tesim, ze sa tie veci aj vyuziju, lebo inak je to fakt skoda penazi, potom to posuvam bratovi pre maleho, tiez maju chlapceka a potom co sa da tak predam a co nie darujem.
@zuzana76 presne tak, aj ja radšej operiem častejšie, akoby mi malo prádlo kysnúť týždeň v koši 🙂
a este ma napadlo, pisu tu baby o bodynkach co sa zapinaju v strede, to je perfektna vec 🙂 ja som sice take nemala, ale najviac som pouzivala pyzamka zo zaciatku, lebo som sa bala prevliekat cez hlavicku

@soldi
tak za 1. nič neodsudzujem, ja som len vyjadrila svoj názor, ako každý, je tam jasne napísané, že je to zbytočnosť PODĽA MŇA, tak si dobre prečítaj...Ty tiež len vyjadruješ svoj názor, o tom tieto diskusie sú.
2. neviem prečo tvrdíš, že do toho nevidím, mám dve deti, tak hádam som sa už trochu rozhľadela za tých pár rokov 😉
A ešte predsa k tým teplákom, pre mňa za mňa maj aj 30, moji majú aj teraz po 4 a bohate im stačia, tepláky sa predsa nemenia každý deň ako tričko. A keby už aj bol syn taký zanietený maliar ako tvoj, tak to riešim tak, že vyčlením 1 tepláky na maľovanie a tie mu zakaždým natiahnem a nech vyzerajú ako chcú. Alebo kúpiť zásterku po členky...Nebudem predsa 3 krát denne meniť tepláky 😝
A znovu len vyjadrujem svoj názor, tak sa hneď neurážaj 😉