Čo robíte s oblečením po dieťati?

babybazar1
30. mar 2018

Zdravim chcem sa Vas opytat co planujete s oblecenim po dietati? Skusate predat aj tu na Mk alebo su aj ine moznosti? Viete o nejakom bazariku v Kosiciach co odkupuje vecicky? Dakujem za odpovede.

chichi29
30. mar 2018

Ja som darovala kamoskam a kamosom pre ich deti 😉

karmela
30. mar 2018

Aj ja som darovala po prvej a teraz po druhej už odkladam pre neter čaká babatko 😍 O bazariku neviem kde by si predala

zabulienka266
30. mar 2018

Posúvam ďalej. Po synovi o rok mladšiemu synovcovi a po dcére dávam známej, čo má mladšiu. Aj mne sa pridajú veci pre decká pi staršej neteri.

marcelatje
30. mar 2018

Vsetko darujem.

lulistek
30. mar 2018

Vacsinu darujem svagrinej,sesternici, kamoskam.. obcas predam nieco cez bazar ( modrykonik, fb stranka mamiciek v danej oblasti ), dvakrat do roka je aj burza u nas v dedine tak sa pokusam aj tam. Predsa za tie peniaze mozem kupit deckam dalsie veci

duun
30. mar 2018

Som v reťazci mamičiek - od pár kamarátiek a švagrinej dostanem, ponosíme, niečo prikúpim a iným mamičkám posuniem.

luna116
30. mar 2018

@babybazar1 Ahoj, moja sestra je z Košíc, spomínala mi, že bývajú bazáre detských vecí na Furči, myslím v nejakom detskom centre? Ak chceš, opýtam sa jej, pošlem ti IP. Nedávno taký bol asi pred týždňom.

luna116
30. mar 2018

Sestra veci po deťoch darovala do nemocnice a ja si po synovi veci ešte nechávam, lebo čakáme druhé bábätko.

lenqua_12325
30. mar 2018

Ja po dcérke odkladám. Za 3 roky mame 5 vriec.Predsa pre ďalšie deti a nedokážem dať veľ veci prec mam k nim citovy vzťah 🙂 Čo uz nechcem tak darujem.

cherinka87
31. mar 2018

Ja nieco odkladam pre dalsie a nieco darujem

povuma
31. mar 2018

Ďalšie deti už neplánujeme, všetko darujem švagrinej. Ona mi zas na oplátku občas kúpi oblečenie + obuv pre pubertaka...

chuchnik
31. mar 2018

Dala kamoske niečo predala a dala do sociálneho šatníka.šatníka nemyslím ten sudak humánna ale sú v krajských mestách teda len niektorých odberné miesta taka služba že oni to rozdeľujú potom sociálne slabším a ešte detský domov sezónne veci - ak take mate v mieste bydliska alebo blízkom okoli. Skús vygooglit čo tam mate.A keby viem síť tak ti poviem Že sijem, z niektorých veci by boli mozno zaujímavé tašky nákupné aspoň ak niekoho mas kto má sij stroj, tým pádom recyklujes

sense
31. mar 2018

Drahsie veci predam a tie ostatne darujem...

duun
31. mar 2018

@lenqua_12325 Aj ja mám k veciam citový vzťah. Ale aj byt 47 m2 😞 takže jediné odložené mám prvý svetrík, v ktorom som si syna odniesla z nemocnice a prvé topánočky, v ktorých chodil. Ostatné - nuž, za pár rokov už to nebude moderné / zaujímavé / budú iné materiály / vybledne to, preleží sa.. jednej kamoške do vecičiek zatieklo, keď im praskla strecha a aj tak to musela vyhodiť. Tak som zaujala postoj ako tá Japonka, čo radí v upratovaní. Pekne vecičkám poďakujem v duchu, keď ich balím, že pomohli môjmu synovi vyrásť a poprajem im, nech potešia iné dieťatko a tiež mu pomôžu. A teším sa, keď vidím iného mrňusika, ako chodí v tom istom tričku alebo keď mi kamošky pošlú fotku 🙂

Tiež šijem. A zaujímavé je, že napr. o tie šité tepláčiky je potom najväčší záujem. Majú totiž iný strih ako dnes tie "slim" veci - neviem, ako vy máte skúsenosti, ale môj syn do toho skoro nevopchal nôžku, také sú tie tepláčiky úzke. Radšej som ušila. Meter teplákoviny z 5e, hodina práce a dvoje teplákov.

lenqua_12325
31. mar 2018

@duun to je milé

bimbambim
31. mar 2018

ahoj po synovi som odkladala aj odkladam pre o 3 roky mladsiu dceru. Po nej som odkladala nieco som predala ud na FB aj tu na konovi. Potom zacali pribudat deticky v rodine tak posuvam tam nieco co je take uz len na dvor davam jednej mamine na dedinu na donosenie. Brat z anglicka ked daco kupi tak odkladam pre jeho najlepsieho kamosa . Obnosene vyhadzujem vela veci slo do toho kontajnera na veci .Ked bol cas to fotit a chodit na postu tak som predavale teraz mi je prednejsie to darovat .Po synovi stale odkladam pre dceru je zvyknuta na to ked nie uz do skolky ze syn poskodil tak aspon na vonka donosi a nove jej dokupim ked treba. Po nej uz neodkladam nic este zvyknem dat pre susedinho vnuka . Po dcere robim tak ze chvilu odkladam potom si pridu vybrat vybero co mi ostane putuje po rodine. Uz nepredavam nie je cas a ani energia.

asenet
31. mar 2018

V Košiciach môžeš predať detské vecičky do minimálne dvoch bazárikov na KVP: Smajlík (Bauerova 4) a Slniečko (Cottbuská 32). No neviem, aké podmienky majú momentálne, odporúčam ísť sa spýtať, prípadne im zavolať/napísať - oba bazáre sa dajú nájsť na nete. No kedysi tam bývala aj niekoľkomesačná čakacia doba, kým by veci vzali, tak som sa radšej dala na predaj v bazári tu ;)

babybazar1
autor
31. mar 2018

@luna116 dakujem bola by som vdacna za dalsie info.

bosorkabb
31. mar 2018

Dávam sestre ktorá má o rok mladšiu. Alebo darujem na charitu.