Čo teraz obúvate na von vašim detičkám?
Hlavne teda chodiacim detičkam 🙂 My mame stale take topanočky kupovane v lete, take nezateplene na prve krôčky.. Davate už aj zimne topanočky?
ahoj, ja som mojej dávala doteraz tenké nezateplené koženné topánočky, a pančušky, keď bolo chladnejšie aj ponožtičky, ale včera som jej kúpila už zimné zateplené, tak som jej ich už začala dávať, aby si pomaly zvykala na ne, predsa je to iné chodenie ako v tých tenkých..😉
jesenne topánky...
ved je jesen 😎
doteraz mal botasky alebo take semisove topanky..ale dnes sme kupili zimne tak uz asi bude nosit tie..sak je tu skoro nula 😅 a do dazda zateplene gumaky.
ja som dnes dala dcerke uz zimne. ja som mala este tenisky, ale moc mi nevyhrievalo
Ja nosim celu zimu len tenisky, zimne topanky ani nemam....Dominika keby moze, tak tiez nic ine asi neobuje...Dominika nosi tenisky pokym nenapadne sneh. Vzdy ked ju vyzujem, ma mokre prepotene nohy, v lete nosila len otvorene sandalky a na "papucky" ma tiez sandalky a nosi doma bez ponoziek...ked dam ponozky, v momente su mokre a hned mi ich vyzuva....a ked sme v aute tak prve co spravi po pripati v autosedacke je, ze vyzuje tenisky a je prezliekam upotene ponozky....ju som este nezazila, ze by mala studene nohy 😉
My dnes prvykrat dali zimne topanocky, ktore sme aj dnes kupili. Akurat vyrastla z kotnikovych botasiek a uz jej boli male a navyse tu zacalo byt chladno, aj ja som cizmy vytiahla 🙂 Kupit na zimu jesenne topanky (na tie 2 tyzdne) sa mi neoplati...
Tak mi pochadzame s pod Tatier a moja dcerka uz nosi cizmy na zimu a syncekovi uz aj fusak som dala do kociara,ja tiez uz nosim vetrovku na zimu a cizmy tak na jesen-zima,tu pod Tatrami je uz dost chladnavo...
este nosime botasky, do nich davam teplejsie ponozky, pripadne mame este stucne 😉
ja davam tenisky,kozene,pancusky+ponosky,ked sa mi zda chladnejsie,alebo kozene polotopanocky,kotnikove...
no, vcera sme zacali uz s tensimi cizmickami 🙂
My sme v piatok kúpili čižmy a od vtedy ju do ničoho iného nedostanem. Ale keby ano, tak dávam ešte tenisky. maximálne by som pridala na pančuchu ponožku.
už aj čižmičky a zateplene gate... pod Tatrami je už kosa riadna 😒
topánočky na suchú zimu 😀
Števi nosí vyššie členkové kožené tenisky, vnútri sú zateplené, ale nie kožušinkou a Viki nosí vyššie členkové tiež zateplené a kožené čižmičky - prechodné (len bez zateplenia)🙂
rano teple boty, lebo aj dnes bolo -0,7 ked sme isli do skoly a cez den vyssie prechodne boty.

este tenisky.. alebo tenke kozene topanky.. ked je velmi zima, tak este jedny ponozky do nich.