Detské barefoot tenisky

9. máj 2022

Pekný deň, dvojročný syn má problém so zarastaním nechtov - čiže potrebuje tenisky s veľkým prstovým priestorom. Také asi nájdem jedine v barefoot prevedení. Lenže barefoot podrážky bývajú tenké a na ihrisku sa mu na tých drobných kamienkoch šmýkajú. Prosím, odporučili by ste nejaké s klasickou outdoor športovou podrážkou ale zároveň s priestranným predkom? Ďakujem

nelca0510
9. máj 2022

Skúste ísť do klasickej obuvy,tam vám najlepšie poradia.

biibiana
9. máj 2022

Barefoot nosime 8 rokov ( 3 deti) a nikdy sa nikomu nesmykalo. To pocujem naozaj prvy krat. Prave naopak tenka podarzka je na ihirsko lepsia volba a dieta moze ohybat nohu v kazdom smere, zapajat vsetky svaly a nebrzdi ho pritom hruba podrazka. Ake topanocky ste realne skusali? Mozno ste nemali prave najlepsi vyber.

biibiana
9. máj 2022

@nelca0510 v klasickej obuvi kupi topanky s uzkou spickou. Ked ma dieta vyslovene siroku nohu tak v klasickej obuvi bude trpiet. Viem to posudit na sebe. Cele roky som trpela, naozaj mam siroku nohu a nepodala sa ani rokmi nosenia uzkej klasickej obuvi. Ked som zacala pred casom nosit barefoot pochopila som tu zmenu. Neskutocna ulava.

oliali
9. máj 2022

Mozno znacka D.D. Step? Maju ohybnu podrazku a sirsi strih ale podrazka nie je tenka, moj syn ich rad nosi…

autor
9. máj 2022

@biibiana dakujem, u nas tiez kupujem 7 rokov len bf alebo kompromis, no nevyznam sa v tom az tak do detailov, ani neovladam vacsinu znaciek. Ale zatial som u starsieho vzdy riesila to smykanie. Na rovine by to asi este uslo, no byvame v kopcovitej oblasti, cize denne prekonavane zostup/vystup, ihriska su tiez zrazovite. A starsi sa furt smykal. Nosil tenisky Feelmax Kids - v tych sa mohol rovno lyzovat. Skusala som aj trackingove New Balance kids, ktore deklaruju siroky predny priestor, tam zas bol vyborny grip, ale predok bol klasicky uzky.

autor
9. máj 2022

@nelca0510 dakujem. Klasicke malokedy mavaju ten obrovsky barefootacky predny obluk a kvoli nechtom to je nevyhnutna podmienka.

autor
9. máj 2022

@oliali dakujem, pozriem. DD step ma starsi syn do telocvicne, nemaju az tak dobry dezen, ale mozno u nich najdem aj trailovejsiu verziu.

zuzanaete
9. máj 2022

Alternativa keen cnx by nesedela?

autor
9. máj 2022

@zuzanaete dakujem pekne. Teraz som to kukla. Tie cnx su vacsinou otvorene sandaloidne, ak som spravne pochopila. Ale vyskocil mi tam Keen Chandler - uzavreta teniska, co vyzera fajn, aj podrazka. Prepytam sa v e- shopoch na sirku toe boxu. Vyzera to slubne, dakujem pekne!

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka9
9. máj 2022

Ja kupujem detom hlavne protetiku,maju aj bf radu a som spokojna.taktiez som si kupila aj dospelacke bf od nich a tiez super..aj cenovo su dost prijatelne.

shee11
9. máj 2022

dobré sú alternatívy Protetika barefoot, Fare bare alebo Ddstep

autor
9. máj 2022

@shee11 dakujem pekne, pozriem ich.

autor
9. máj 2022

@lienka9 dakujem

travelllerka
9. máj 2022

Musíš hľadať poznámku, že sú vhodné na dominantný palec, my sme mali také tuším Filli, zdá sa mi, že majú ešte k tomu aj modely na užšie a širšie nohy. Ale sú to drahšie topánky. Ja by som možno prekukala aj barefoot protetiky

autor
9. máj 2022

@travelllerka dakujem za cennu radu.

travelllerka
9. máj 2022

Lebo ja osobne mám dominantný palec a to mi spôsobuje zarastanie, že sa mi šúcha prst o vrch topanky, potrebujem tam dokonca viac miesta zhora, nie len na šírku, tak možno to je aj Vás pripad

autor
9. máj 2022

@travelllerka dakujem, to ma nenapadlo, ze treba aj priestor zhora. Cize asi bude lepsie tenisky nie s makkym povrchom, ale s takym krunierom z gumy v predu na spicke.

sandri
9. máj 2022

Pozrite este znacku Beda - je na sirsie nohy, ale pozor, maju aj uzsiu radu. Neviem aku velkost potrebujete, do velkosti 26 (mozno aj viac) najdete aj Adidas Katnat a niektore Nike so sirokou spicou.

autor
9. máj 2022

@sandri dakujem pekne

ro_manka
10. máj 2022

Skúste keen alebo Camper. My nosíme prevažne Barefoot celá rodina, na hory vždy deťom beriem tieto dve značky aj manžel ich uprednostňuje 🙂

autor
10. máj 2022

@ro_manka dakujem pekne

kachita
10. máj 2022

ALTRA, jednoznacne.

autor
10. máj 2022

@kachita dakujem pekne.