icon

Detský matrac pohánka, molitan, kokos. Ako ho otočiť?

pastelka99
19. aug 2011

Poraďte mi prosím, našej malej sme kúpili nový matrac do postieľky, pohánka, molitan, matrac, no mám dilemu lebo neviem ktorou stranou ho dať, pretože pohánka tak zvláštne vonia ... ako ho mám otočiť?? Inak je strašne tvrdý , ale to je asi dobre ...

Strana
z2
valy
8. dec 2013

@ania4 ked tak nad tym spatne rozmyslam,mozno som to mohla cele pretriet len tym technickym benzinom bez prania, ale v tehotenstve si na to daj pozor, lebo to ma vypary

emita
15. dec 2013

@ania4 prali ste ho? ako to dopadlo?

ania4
16. dec 2013

@emita -este som ho neprala , kedze malicka by sa mala narodit vo februari tak este mam cas a vlastne rozmyslam ci to nenecham tak ved aj tak na tom bude navliecka a nepremokava podlozka,,,tak este sa uvidi ci budem prat...

ikeashop
22. feb 2014

U nás nakúpite rôzne detské matrace do postieľky.

pohodoskova
31. aug 2016

@maryanna ahoj, prosim ťa, našla som tu príšerne starý príspevok o tom, ako otočiť matrac. Máme taký že jedna strana je kokosová. Znamená to, že touto kokosovou stranou hore?

maryanna
31. aug 2016
kojban
28. okt 2016

Podľa mňa najkvalitnejší matrac.Špeciálny matrac vyrobený z 3 vrstiev: špeciálne upravené plody pohánky jedlej, kokosová vložka a molitánové jadro.

Vrchná vrstva matraca je vyrobená z plodov pohánky jedlej, ktoré sú všité do špeciálnych otvorov, správne priliehajúcich k telu dieťatka. Pohánka je známa pre svoje antistresové vlastnosti, neutralizujúce škodlivé elektromagnetické žiarenia. Má vynikajúce termické vlastnosti, nenahrieva sa od prirodzeného tepla, vytváraného ľudským telom, minimalizuje potenie, chráni pred kožnými chorobami a preležaninami. Pôsobí antibakteriálne a bráni množeniu roztočov.

Strednú vrstvu tvorí vysokokvalitná molitánová pena, ktorá vďaka špeciálnym kanálikom umožňuje dobrý priechod vzduchu.

Spodnú vrstvu tvorí kokosová vložka z prírodného kokosového vlákna, ktorá – podobne ako plody pohánky – pôsobí antibakteriálne, bráni množeniu roztočov a eliminuje potenie.

zuzika44
30. apr 2018

Aj my máme s pohankou síce len týždeň ale ta,, aróma" z tej pohanky sa mi moc nepáči, snáď to časom prestane....

sima_simona2
Autor odpoveď zmazal
alenus454
19. feb 2019
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.

Ahojte baby prosim poradte, aku mate postielku pre dieta? a aky matrac? Kupovali ste to zvlast, ci oddelene? dakujem,.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
alenus454
24. feb 2019
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.

Dakujem, popozeram urcite. Snad cez tyzden tam zajdeme, dam potom vediet🙂

Strana
z2