Do akého veku dieťaťa ste používali vak na spanie?

anketkarka
6. sep 2012

Do akého veku dieťaťa ste používali vak na spanie? Nemali ste potom problém prejsť na spanie bez vaku napríklad v škôlke? Problém zaspať bez vaku?

janinah
6. sep 2012

moje tri deti vyrástli bez vaku na spanie,nejako mi to nechýbalo 😉

mahmulienka
6. sep 2012

@anketkarka my sme vak zrusili, ked sme sasku v 2 rokoch prestahovali do velkacskej postele. bali sme sa, ze by sa vychadzajuc z nej prizabila.

rebroza
6. sep 2012

ahoj, starsi syn spal vo vaku do skoro 2,5 roku. jedneho dna sme ho zrusili a bolo. problem je, ze sa s aj bez vaku odkopava a spi na paplone. ale uz sa nam zdal prilis dlhy a prilis pohybu chtivy na spanie vo vaku.
pre zmenu mladsia dcerka zacala odmietat spaci vak akonahle sa vedela pretacat, lebo jej vadil v pretacani... t.j. plus minus od pol roka sme ho museli zrusit. ale odkopava sa rovnako ako bracek.

lilysk
6. sep 2012

@anketkarka Moja dcera mala vak do 3 rokov -super vec to je !!! V lete sme zrusili aj tak bolo horuco tak to slo nejako do stratena 🙂) Nebol problem absolutne .
Mladsia ma rok a tiez ma bez problemov vak .

iinuska
6. sep 2012

moj syn ma 3 roky a planujem mu dat na zimu usit vak na spanie, kedze taky velky som nikde nevidela.On sa dost odkopava, a v zime nemusim vstavat, aby som ho stale zakryvala. Podla mna je to super vec.

euphoria
6. sep 2012

@iinuska v brendone maju vak aj na velkost 122 , minuly rok, ked mala dcera 3, som ho kupila, no po lete v nom akosi uz nechcela spat..spi odkopana uz rok,asi ju na paplon nikdy nenaucim..
podla mna je vak super vec, kym v nom dieta chce byt...

iinuska
6. sep 2012

@euphoria dakujem, pozriem 🙂

annalena
6. sep 2012

@anketkarka mala ma 3 roky, spi od narodenia vo vaku a este aj dlho bude, su dost velke a ja spim pokojnejsie, ked viem, ze je zakryta, v spalni mame stale otvorene okno a hlavne v zime dost chladno 🙂
Mame vaky c.130 (zimny,prechodny a letny uplne tenucky) objednane z amazonu a pouzivame ich uz dobry rok.

lubicakovac
6. sep 2012

náš malý v ňom spával len jednu zimu, nakoľko sa mu v nom nedalo behať v posieľke, skôr bol problém ho do neho dostať, horšie bolo odučiť ho od zavinovačky 🙂

mamkamarketa
7. sep 2012

Nas byl do 3let, pak si ho zacal sundavat,ale spi vecne bez deky ☹

cerez
7. sep 2012

My sme prestali okolo 8 mesiaca. Dcérka keď bola v ňom a chcela sa v postieľke postaviť, zaplietla sa a padla na pusinku rovno o zábradlie postieľky. U syna som to už neriskovala.

sisaha
7. sep 2012

dcera ma tri roky a dodnes (okrem leta), pretoze vecne spi odkopana a studena ako cencul. Takze ja som to vyriesila tak, kedze ona potrebuje mat bose volne nohy, ze som spodok rozparala. Do vaku ju navliekam zasadne spiacu, lebo obliect si ho nechce. Ale potom v nom spi pokojne celu noc.

bubelko
7. sep 2012

@anketkarka u nas podobne ako u rebrozy. starsi do 2, mladsiemu zacal vadit, ked sa naucil pretacat. tak sme ho zrusili. mali potom paploniky a v pohode. sice spali viac na nich ako pod nimi, ale to nevadi 🙂

georgia333
6. okt 2012

ja som ho používala veľmi krátko, dieťa v ňom nechcelo spať

romcovaklarka
6. okt 2012

Malý spí v noci v pytli a ve dne bez, tak hádám nějaký vyloženě zvyk si na to neudělá 🙂 Ale vidím, že se mu líp spí v chladné místnosti a když byl jen pod dekou, tak se odkopal a k ránu byl jak preclík. Jinak udělá v něm všechno - točí se, sedá, stoupá, nějak s tím problém nemá.

ducci
25. nov 2012

my mame 20 mesiacov a stale v nom spime ..teraz prave hladam na 2-3 roky a teply 🙂

mamina19844
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snopkulka
26. nov 2012

náš malý má 22 mesiacov a tiež spáva vo vaku 😉 ale vie spať aj bez neho, bez problémov. Dávam mu ho skôr z praktického hľadiska - rotuje v noci po posteli, mám aspoň istotu, že mu je teplúčko a neodkryje sa 🙂