Dokedy obúvať dieťaťu barefootkové topánočky?

pericolosa
14. jan 2016

Mam 9 mesacneho synceka ktory uz chodi popri nabytku v barefootkovych topanockach. A stale rozmyslam ake mu kupit dalsie topanocky a tiez papucky. Dokedy by dieta malo chodit v barefootkach??

cecil36
14. jan 2016

normalne som si musela vygooglit co to je 😀

bubobubicek
14. jan 2016

ak maju barefoot topanocky na jeho nozku a aj do buducna je to to najlepsie takze pokracoval by som v tom

cecilka123456
14. jan 2016

Kukni skupinku bose nôžky - zdrave obuvanie nasich deticiek. Inak v barefoote treba pokracovat cely zivot 🙂

hrjanka
14. jan 2016

vyskusaj sama barefoot topanky a prides na to sama, ze dokedy to treba 😉

tichanska1
14. jan 2016

celý život ideálne 🙂

lauricka
14. jan 2016

Moja mala asi mesiac chodi, ma rok a nosi barefoot. Lutujem, ze uz pri starsich som to nepoznala. Su uzasne tie boticky, sami s muzom by sme take nosili, keby sme mohli. Kludne kup a kym budes na to mat peniaze a budu pre dieta dostupne v jeho velkosti, tak kludne noste. Ja ak ine nemozem, tak aspon podobne barefoot im obujem, napr. d. d. step mam rada alebo nejake siroke a makke aj ine.

ukulela
14. jan 2016

maly chodi 3 mesiace. po dome ma kozene capacky. kupila som aj tie stare komunisticke papucky,ale odmietol ich 🙂 na vonok ma protetiku zimne topanky. tie capacky namiesot papuciek bude nosit, kym budu pre neho velkosti 🙂 a teda za mna toprati pre barefoodky - kym sa bude dat kupit a nezruinuju nas, tak vzdy bude mat jeden par aj na vonkajsie chodenie.

8291
14. jan 2016

Ja som si to tiež musela vygoogliť,ale pokial sú to tie mäkké tak to nie je uplne chodba obuv pre 9mes.dieťa ktoré ma začať chodiť,topanočka ma byť pevná aby malo dieťa oporu a hlavne fixovaný členok aby bol pevný došlap,pretože pokial je clenok u takehoto malého dieťatka volny,tak môže dôjsť k vybočeniu pätovej kosti do strán.velmi dobre sú tie protetika,ale pravda je že moja malá v tom absolútne nevedela chodiť,boli jej ťažké,podkíňala sa v nich,nevedela si vôbec na ne zvyknúť,tak som jej kupovala normálne v obuve ale také aby mala pevný členok.Veď sa poraď s pediatričkou ked pôjdeš na poradňu.

zuzik307
15. jan 2016

neviem, co vsetko si predstavujes pod pojmom barefootkove topanocky 🙂 nie su to len capacky s kozenou podrazkou pre zacinajucich chodcov /mimochodom odporucane konecne uz aj slovenskymi ortopedmi na prve kroky napr. v knihe Rodicia sa pytaju ortopeda/, ale aj topanky s gumenou podrazkou pre vacsie deti az po topanky pre dospelych...vyznacuju sa dostatocnou sirkou, anatomickou spickou /ktora sa nezuzuje zo strany palca a nedeformuje nozku/, nulovym rozdielom medzi patou a spickou, tenkou a ohybnou podrazkou...ked som ich zacala kupovat dcerke, kupila som aj sebe, postupne aj mm a ine topanky uz ani nenosime 🙂

andrea561
15. jan 2016

od prvých krokov az do dospelosti 🙂 skratka stale, najlepsia obuv a najzdravsia, na nohy aj na chrbticu, noha sa vivíja prirodzeným spôsobom, posilnuju sa svaly, nozicka ma priestor. protetika a podobne topánky su tym najhorsim co mozes obut dietatu. my na doma mame len ponozky, a do skolky mame tie barefootove papucky 🙂 nosime tuto obuv uz 3 roky a som nadmieru spokojna, a planujem ju nosit dolho dlho, skratka stale 🙂