Elektrická prsná odsávačka

muzsikova
29. aug 2015

Pekný deň prajem,chcela by som sa opýtať,aké máte skúsenosti s el. odsávačkou?Je lepšie si kúpiť klasickú alebo elektrickú?
Predom veľmi pekne ďakujem za radu 🙂

lilimoni
29. aug 2015

Mne z rucnej isli ruky odpadnut, elektricka uuuplna parada 🙂 ja by som inu nechcela 🙂

ukulela
29. aug 2015

@muzsikova ak mas moznost, vskusaj u nejakej kamosky ... ja som mala rucnu a spokojna som bola. kamoska najprv rucnu, potom kupila elektricku (vela odsavala, maly sanevedel risat, tak davala odsate z flase) ale elektricka jej dodrbala bradavky - tak skoncila pri rucnej a odsavala tak pol roka ...
ak ju chces mat pre istotu - na podporu rozbehu laktacie a tak,tak by som najprv kupila /pozicala si rucnu (aj z druhej ruky) - a potom, ak by nevyhovovala, tak riesila, ci elektricku.

seahorse27
29. aug 2015

Na začiatok stačí kúpiť ručnú, odporucam Avent páčkovú, aby si mala pre kazdy prípad do pôrodnice, ked sa ti nalejú prsia. Uvidis, ci ju potom vobec budeš potrebovať, ale je dobre ju mat doma pre prípad zápalu. Elektrická ti bude treba pre prípad, ze budeš vela odsávať, co zistíš asi az mesiac po pôrode. Ja som mala aj manuálnu aj elektrickú (obidve Avent), pretože asi po mesiaci som prestala normalne kojiť (dieta odmietalo prsník) a začala som odsávať a dávať z fľaše. Elektrická bola u mna nevyhnutnosť, z ručnej by mi asi ruka odpadla.

pianina
29. aug 2015

Ja som mala elektricku,bola super/mala som medelu/, S rucnou sa moc narobis. 🙂

alenazv
29. aug 2015

Aj ja odporucam elektricku,jednoznacne.a obzvlast prvorodicke.kukni do mojho bazaru,mam jednu vybornu na predaj.

muzsikova
autor
29. aug 2015

Veľmi pekne ďakujem za rady 😉 určite si teda najprv kúpim ručnú...možno budem jedna z tých šťastných ktoré odsavačku vôbec nepotrebujú 🙂