Elektronická video-pestúnka Philips Avent - skúsenosti?

82lienka
17. feb 2019

Rozhodujeme sa medzi modelmi SCD620 a SCD630. SCD630 je cca o 23 EUR drahšia, má o 2 cm väčšiu uhlopriečku displeja (9 cm), možnosť zoomu a popri zvuku bábätka rodičovská jednotka môže aj vibrovať. Máte niekto s týmito modelmi skúsenosti? Prípadne myslíte si, že sú tieto rozdiely podstatné a radšej kúpiť o niečo drahší model? Ak máte niekto pestúnku s vibráciami, je to pre vás dôležitá funkcia a využívate ju?

nica123
17. feb 2019

@82lienka tak ja mam najednoduchsiu pestúnku od Motoroly a úplne mi stačí. Bábätko krásne vidím, keď place počujem. Do postielky ho vzdy uložím tak aby mi ho pekne snímala.

saja1
17. feb 2019

@82lienka my sme mali zo zaciatku avent pestunku bez videa vo vyssej rade. Rozhodla som sa ze to video mi fakt chyba, ale nechcelo sa mi uz investovat viac, tak sme kupili scd620. Za mna su tieto funkcie zbytocnost a doteraz mi nechybaju - vidim celkom dobre aj na mensom displeji, vibrovanie sme mali- vobec nechyba, ALE jedna funkcia mi chyba a to je meranie teploty. Ked malu dam na zahradu v lete, bola to taka istota ze sa mi tam neprehreje. Ale tak zaobideme sa. Keby som toto vedela skor asi si priplatim 🤔 inak este ma napadla drobnost, velmi som bola sklamana ze detska jednotka nema baterku 😣 ale pozeram ze ani scd630 nema.

lubik87
17. feb 2019

@82lienka ja som.mala.ti drahšiu kupovali sme.ju pred rokom neviem.ci.to bol.presne ten model ..kamoška suseda.si objednala.z.aliexpress za 40€ , ja som ju do 14.dni vrátila.nazad a objednávala.si podstatne lacnejšiu variantu...je výborná bez jedinej chybičky ..má intercom , nočné videnie , melódie dosah až do záhrady.....skús si pozrieť aj niečo takéto.ak.nutne nepotrebuješ Avent 🙂

lubik87
17. feb 2019

@82lienka a ešte dodám.ma.aj meranie teploty v miestnosti a kamera.je vždy v sietí ale monitor.je nabijatelny 🙂