icon

Je hniezdo pre novorodenca nutnosť alebo zbytočnosť?

naty_123
15. sep 2025

Je hniezdo pre novorodenca nezbytnost? Alebo ste nepoužívali?

Strana
z2
naty_123
autor
16. sep 2025

odsavačka na mlieko? aký máte názor? je potrebné ju mať doma už hned po poroode?

lorrainet
16. sep 2025

U nás to bolo najlepšie čo sme mohli mať.

gregik66
16. sep 2025

Tu sa pripnem, kde ste mali dieta “odlozene” pocas dna? Mam uz syna, ale ten bol prevazne na mne v satke, alebo som ho mala ns gauci, ale rozmyslam, ako najlepsie “uchranit” novorodenca od tohto mojho loptosa. Nejaky ten mojzisov kosik? Alebo to je tiez hlupost?

elis248
16. sep 2025
@gregik66

Tu sa pripnem, kde ste mali dieta “odlozene” pocas dna? Mam uz syna, ale ten bol prevazne na mne v satke, alebo som ho mala ns gauci, ale rozmyslam, ako najlepsie “uchranit” novorodenca od tohto mojho loptosa. Nejaky ten mojzisov kosik? Alebo to je tiez hlupost?

@gregik66 ja som ho mala odložené aj vo vaničke z kočíka. Normálne som odopla z konštrukcie a dala v kuchyni na stôl, na gauč alebo hocikde po dome. Nič špeciálne nebolo treba.

scorpionflower1
16. sep 2025

Pre nas to bola uplna zbytocnost

taktotedanie
20. sep 2025

@naty_123 zbytocnost

radacak
20. sep 2025

@naty_123 ani jedna dcéra nemala

anonym_52f113
20. sep 2025

Odsavacka bola super uz hned na začiatku.. pri prvom sa ni mlieko pustilo az doma druhy den, no prsia tazke, takze odsavackou som "odsavala" ked dieta spalo.. pri druhom zase opacny problem, ze mlieka na rozdavanie, hned sa pustilo kopec a muselo ist von, kym sa neustalil tok podla potreby dietata

A za mna este nevyhnutnost mat nejaku pestunku, kameru na sledovanie dietata. Aj ked je vedla v izbe a spi, tak pozries, vidis, kludne pijes kavu, jes obed. Alebo si na dovolenke, mozes byt mimo izby alebo na chate a na dvore bez starosti, že uz sa zobudilo a aby nespadlo, nezislo same po schodoch, ked este nevie a pod.. mali sme Avent, nebolo treba sa ani na wifi pripojiť, signal dobry ďaleký

anonym_b0c4bd
20. sep 2025

@naty_123 prvé dve deti nechceli a teraz tretie by mi bez hniezda ani nespala este si nato vykladá hlavičku alebo nožičku za mna super vec .

mirkam3
20. sep 2025

Pre novorodenca sme nemali. Kúpila som ho až keď malý vyrástol z perinky a začal spat v spacom vaku. V tej prázdnej postieľke (nemáme tam žiadne mantinely, ozdobné vankúše, blbosti) bol zrazu taký stratený... Odvtedy ho dávam do hniezda (konce nezvazujem) a on sa pritúli o ten bok (spáva na boku) a prehodí si cez to nozicku ako ja cez muža 🤣. Cize u nás 100% využite, nosíme ho aj vsade na prespavacky a na dovolenky a tým padom spi stále akoby vo svojom. Zachránilo nás už aj keď sme niekde došli a detska postielka bola v hoteli na figu - spal v ňom pekne medzi nami. Ale pokiaľ budeš zvyknutá na iny system tak suhlasim s komentármi vyššie - nie je to životná nevyhnutnosť.

Strana
z2