Je lehátko Kinderkraft vhodné pre mesačné dieťa?
Ahojte, kúpila som malému lehátko kinderkraft, má 5 týždňov ale to lehátko je celkom vysoko, myslíte že keď ho položím do toho lehátka tak sa to položí trochu? Je to vhodné pre mesačné dieťa? Malý má cca 4kg.
Mesačne dieťa má ležať na rovnej podložke napr v postieľke či v nejakej ohradke
Kresielka od výmyslu sveta sú blbosť a hento obzvlášť
To to lehátko je úplne nevhodné pre akékoľvek dieťa.
5 týždňové ma ležať na rovnej tvrdej podložke
S tou rovnou podlozkou sa uz netreba poondiat. Jasne, ze ma tak lezat, ale po papani napriklad, my sme davali do leahtka a bolo to najsuper, co som mohla kupit. Ved tam snad nebude travit cele dni!
S tou rovnou podlozkou sa uz netreba poondiat. Jasne, ze ma tak lezat, ale po papani napriklad, my sme davali do leahtka a bolo to najsuper, co som mohla kupit. Ved tam snad nebude travit cele dni!
@anonym_712f91 presne lehátko som chcela len na to aby som sa v kľude najedla a vypila si kávu keďže malý keď je hore tak musí má vidieť a byť pri mne stále, na fotkách to vyzeralo tak že v Tom dieťa viac leží tak možno to ešte počkám chvíľu kým priberie aby viac ležal v Tom.

@anonym_autor toto kinderkraft lehátko je úplne hrozné, dieťa tam je v pasívnom sede - nie je to preňho vôbec dobré ani vhodné 🙂. Lepšie je určite babybjorn alebo stokke lehátko, ktoré sa dajú dať do takmer ležatej polohy pre takéto maličké bábätká 🙂 -na bazároch ich nájdeš v cene toho kinderkraft