Je lepšia detská pestúnka s kamerou Topcom alebo Avent?

misscelaneous
24. okt 2015

Mala ma 8 mesiacov a rozmyslame, ze vymenime nasu vysielacku (Avent bez monitoru) za taku s kamerou a staru dame k rodicom. Ake mate skusenosti s Topcom alebo Avent prosim? Ktora znacka alebo aj konkretny model bol u vas spokojnost? Nechceme wifi kameru a ani pripojenie cez mobil ci cez pocitac, fakt nam staci baby pestunka. Za kazdu skusenost a recenziu budem velmi vdacna 🙂 Dakujem.

8291
24. okt 2015

Ahoj ved ona je už veľká,načo vám je pestinku mi sme ju nemali vôbec ani ked bola bábo.niesu to zbytočne vyhodené peniažky?

kikina84
24. okt 2015

my sme mali topcpm s kamerou a boli sme maxi spokojny..urcite by som nemenila na inu

inspiration2
24. okt 2015

aj ja mam presne ten istý problém 🙂 moja má rok a pol, ale keďže stále cestujeme a spávame po hoteloch tak to jednoducho potrebujem, nemyslim si, že pestunka su zbytočne vyhodené peniažky. Rozmýšlam na Avent ale rada si prečitam skusenosti

ukulela
24. okt 2015

so znackou nepomozem (my sme objednali za 50 € z ciny - a sme spokojni), ale vrelo odporucam. je to skvela vec. maly ma uz rok, ale stale vyuzivame - napr. ked spi von v kociku. (preto ale musel moj drahy vysielacku "vytunit" - lebo detska jednotka s kamerou bola len do siete. a to mi nevyhovuje, kedze prave tu chcem mavat aj von, tak moj kutil k nej prirobil stipec a dratiky a baterku 🙂 sice nie velmi esteticke, ale uzasne prakticke, zacvaknem na rucku kocika a pidlim do kuchyne. a nie len na spanok von, ale aj ked maleho musim nechat v ohradke/postielke chvilu bez dozoru, tak aspon vidim, ci len vystraja, alebo sa daco stalo ...
na nasom pisu dosa 260 m von(co jeaj realne - ale bez murov/inych prekazok) a 50 dnu. treba si to citat a podla toho zvazit, na co ju chcete pouzit. tiez sme zvazovali drahsiu, s dialkovym ovladanim kamery atd - ale kedze ju vyuzivam zvacas,ked maly spi, resp, ked je v ohranicenom priestore, tak to nebolo treba.

hope80
24. okt 2015

Mame topcom s kamerou a som max spokojna...dosah signalu je super a vydrzi dlho aj bez pripojenia na kabelco som velmi ocenila .... Urcite odporucam!!!!