Je prebaľovaci pult naozaj potrebný?
Zaujíma ma či ste používali prebaľovaci pult alebo ste prebalovali bábätko hocikde🙂
Zbytocna vec. Mala som prebalovaciu podlozku ako na foto vyssie a prebalovala som na stole, gauci, posteli, hocikde.
@naty_123 my sme mali a považujem to za skvelú investíciu. Mali sme ju v kúpeľni v rohu a využívali sme ju fakt dlho. Naše kríže sa nám poďakovali.
U našich alebo u svokry sme prebaľovali na gauči a posteli a bolo to peklo. Navyše moje deti boli dynamické, tak ešte aj utekali, keď videli možnosť 🤣
Ja som nemala ani som nechcela. Prebalujem na nasej posteli, na zemi na podlozke. Ja som nikdy nepochopila to prebalovanie a obliekanie tak ze stojim na boku pri babatku. Mne to je nepohodlne a divne tak stat a tak to robit. 🤷♀️
@kwakina prečo na boku však to obliekaš, prebaluješ normálne spredu,kolmo
a je jedno či je na pračke alebo na stole .. ja som na posteli nikdy neprebalovala
mala som taku hrubšiu podložku na pračke, na uteraky tyč poslužila ako vešiak na väčši organizator a bolo ..
ja som vždy umyvala pri prebalovani, utierky maximalne len ked sme boli vonku , pri prvom som ich dost využivala ale vkuse vyhadzany, ked som ich pravidelné použivanie vyradila bolo lepšie ..
@sara07 toto som mala aj ja na práčke, využité maximálne
Pri prvom som nemala,ale mala som v spálni stôl ,neviem si predstaviť,že by som prebalovala na gauči alebo posteli,hlavne po pôrode.teraz mám komodu s pultom
Podlozka na komode pri oboch babach.v prvom sufliku komody som mala vsetko potrebne plienky kremy lieky masticky odsavacku..ked uz nebolo treba zrusila som podlozku a komoda sluzila dalej.
Nedám dopustiť..prišla by som o chrbát keby som ho mala prebaľovat na posteli/zemi alebo bohvie kde iné mamičky prebaluju 😂😂 prebaľovaciu časť som zložila ked uz nebola potrebná a komoda sa výuziva naďalej ako úložný priestor 😇
@naty_123 nepoužívala, za mňa zbytočnosť. Dieťa sa tam aj tak už po dvoch mesiacoch nezmestí poriadne, plus je riziko ho tam nechať, ak by sa pretočilo. Prebalovala som najčastejšie na posteli posediačky, čiže žiadne namahanie chrbta a pod. Mala som tie jednorazové podložky, ak by sa stala nehoda. Lezuce dieťa som prebalovala na zemi, mali sme penovú podložku tak na tej.
Podľa mňa úžasná vec... 🙂 po sekcii som sa nemusela skláňať, aj sme kúpali vo vaničke na prebaľovacom pulte, používala som ho veľmi dlho... určite kúpu neľutujem.
My sme mali taký komplet 4v1 či ako to bolo.. postieľka spolu so šuflíkmi a prebaľovacím pultom a neskôr sa to dalo rozložiť... po rozložení toho kompletu mám klasickú posteľ so spodnými zásuvkami a osobitnú komodu... dcéra má 3 roky a rastie to spolu s ňou
@naty_123 nepoužívala, za mňa zbytočnosť. Dieťa sa tam aj tak už po dvoch mesiacoch nezmestí poriadne, plus je riziko ho tam nechať, ak by sa pretočilo. Prebalovala som najčastejšie na posteli posediačky, čiže žiadne namahanie chrbta a pod. Mala som tie jednorazové podložky, ak by sa stala nehoda. Lezuce dieťa som prebalovala na zemi, mali sme penovú podložku tak na tej.
@akvi prečo by si tam dieťa nechávala? A spadnúť môže aj z gauča aj z postele. To je taký argument…
@akvi prečo by si tam dieťa nechávala? A spadnúť môže aj z gauča aj z postele. To je taký argument…
@malaopicka hej, môže. Autorka chce počuť pre a proti, myslím, že každý má svoje dôvody a nik ich tu nepotrebuje obhajovať alebo vyvracať. Takže zbytočne sa obúvaš do mojich argumentov, ja nepotrebujem, aby si súhlasila s tými mojimi a ani autorke to nepomôže pri rozhodovaní.
@malaopicka hej, môže. Autorka chce počuť pre a proti, myslím, že každý má svoje dôvody a nik ich tu nepotrebuje obhajovať alebo vyvracať. Takže zbytočne sa obúvaš do mojich argumentov, ja nepotrebujem, aby si súhlasila s tými mojimi a ani autorke to nepomôže pri rozhodovaní.
@akvi ja sa neobúvam, ale slušne reagujem na tvoj komentár. Dala si nelogické argumenty a nie, nemusíš sa obhajovať.
@kwakina preco by mala stat z boku?
@kalma U doktorky u nas ich maju, take tie mobilne aj s uloznym priestorom a z predu sa pri nom stalo dost nepohodlne, kedze tam boli vrecka ako ulozny priestor. Aj co som pozerala take so suflikmi,ked mas v izbe zakomponovany s inym nabytkom, tak stojis babatku bokom, nie pri jeho nozickach. 🤷♀️
@kwakina prečo na boku však to obliekaš, prebaluješ normálne spredu,kolmo
a je jedno či je na pračke alebo na stole .. ja som na posteli nikdy neprebalovala
@sara07 ja som myslela take tie pulty co su vcelku, nie len podlozku. Lebo tie pulty su prakticky robene tak, ze stojis na boku pri babatku nie kolmo.
Nikdy som nemala pult,nepotrebovala som ho. Len taky ten nafukovaci z Ikey,co sa da polozit hocikde. V malom byte je to zbytocna raroha.
@kalma U doktorky u nas ich maju, take tie mobilne aj s uloznym priestorom a z predu sa pri nom stalo dost nepohodlne, kedze tam boli vrecka ako ulozny priestor. Aj co som pozerala take so suflikmi,ked mas v izbe zakomponovany s inym nabytkom, tak stojis babatku bokom, nie pri jeho nozickach. 🤷♀️
@kwakina mám taký mobilný a môžeš stáť aj pri nohách aj zboku, ako si ho otociš, tak bude.

Ja som nemala ani som nechcela. Prebalujem na nasej posteli, na zemi na podlozke. Ja som nikdy nepochopila to prebalovanie a obliekanie tak ze stojim na boku pri babatku. Mne to je nepohodlne a divne tak stat a tak to robit. 🤷♀️
@kwakina preco by mala stat z boku?