Je prebaľovaci pult naozaj potrebný?
Zaujíma ma či ste používali prebaľovaci pult alebo ste prebalovali bábätko hocikde🙂
Prebalovaci pult, aj dlho po tom co nemal plienky na utieranie obliekanie po kupani
Ano pouzivala. Mala som hned vedla kupelne. Velmi mi to pomohlo hlavne v zaciatkoch ked cikal vzdy ked som plienku odopla. Aj po kupani to bolo super. Mala som veci na jednom mieste. Teraz ho yz prebalim hocikde ale veci mam stale na pulte aby som to nemusela hladat.
Asi dva mesiace. Moje dieťa bolo veľmi aktívne a už to nebolo bezpečné. Mala som ale podložku na komode, podložka sa dala dole a ostala komoda. Za mňa najlepší pult, vieš ho využiť niekoľko rokov aj keby sa ako pult nepoužíva.
Pouzivame doteraz... mam tam veci po ruke, plus je to vo vyske, ze si chrbat xy krat denne nezohynam... pribudajucou vahou babatka je to proste zmysluplnne... prebalujes do 1,5 roka kazdy den viac krat...
nikdy som ho ani len nemala. za mňa zbytočná investícia
Ano, super, nemusis sa zhybat. Pri druhej mame uz oen na postielke podlozku
Inak zavisi, kde ten prebalovaci pult mas, ak je volakde na poschodi v detskej izbe, tak je ti fakt na dve veci... ja ho mam v obyvacke na prizemi 😂 Neskor vysmarim, ale teraz je na tom spravnom mieste 😂
ano pouzivala kvoli chrbtici prebalovat hocikde na moj chrbat nebolo moc dobre..
nie je, nemala som a prezili sme, prebalovali sme na posteli. ale rozumiem aj tomu, ze je to niekomu pohodlnejsie. zalezi cisto len na tebe.
Mala som prebalovaci pult, top investicia. Krize sa mi podakovali. Mne sa nechuti mat vsade po byte plienky a prebalovat, par krat sa stalo, ze sa dcerka pocas prebalovania npr. pocikala.. raz k nam prisla navsteva a ti bez hanby zacali prebalovat na nasom novom gauci aj ked sme ponukli pult🫣 jak u ciganov som si pripadala 🤢
Ano, pre mna/nas osobne bol nevyhnutny. Asi 2x som prebalovala na posteli a nikdy viac. Mam sa dost rada na to aby som prisla o krize. Moj muz tiez
Ak ozaj nemáš miesto, tak sa dá prežiť bez. Inak za mňa dobrá vec, používala som dlho.
@naty_123 he to individuálne, ja som vysoká, mne veľmi chýbal, ale mali sme malý byt
Nemala som .prebalovala som na gauci,posteli….
Pre mna jedna z top veci, čo som kúpila. Mame s úložným priestorom; využívame ho stále na prezliekanie, odkladanie veci a plus v jednej polici ma syn auta, s ktorými sa najviac hra. Je to normálne súčasť nábytku. Neviem si predstaviť kde inde by som ho prebalovala.
Akoze nie je to nutnost, dieta prebalis hocikde. Ale tvoj chrbat ti podakuje ked to budes robit v rozumnej vyske s vystretym chrbatom. Ja ako geriatricka matka si neviem vynachvalit prebalovaci pult na kolieskach. Mame bezbarierovy byt, takze zo spalne sup do kupelne umyt ritku a naspat uplne bez problemov.
Do 4m som ho vyuzila naplno. Teraz na nom skladujem pozehlene veci kym ich nespracem
@naty_123 super vec, podla mna jedna z ozaj potrebnych a u nas 100% vyuzita.
Ja som nemala ani som nechcela. Prebalujem na nasej posteli, na zemi na podlozke. Ja som nikdy nepochopila to prebalovanie a obliekanie tak ze stojim na boku pri babatku. Mne to je nepohodlne a divne tak stat a tak to robit. 🤷♀️
@naty_123 mali sme taku tvrdu prebalovaciu podlozku ako je aj na obrazku vyssie polozenu na pracke v kupelni. Super vec, neviem si to bez toho predstavit. Dieta prebalujes xkrat do dna a chrbat trpi takze pult urcite ano. Plus mas aj vsetky veci na jednom mieste a nemusis to nosit hore dole a vsade mat porozkladane. Aj po kupani sme tam dieta rovno polozili a obliekali.
4deti a nemala som. Prebalovala som v spalni na posteli. Ja som si k babatku sadla. Na komode mala potrebne veci. Vzala a prebalila na posteli. Ci uz cez den alebo po kupani.
Nikdy som ho nepoužívala. Prebaľovala som hocikde, len som pod dcéru dala tie jednorazové prebaľovacie podložky. Keď podrástla a bola už viac pohyblivá, prešli sme na pants plienky, tak tie už aj za behu meníme.
Za mna nevyhnutnost. Dieta malo koliky, cvicili sme na prebalovaku, masirovali, drazdili konecnik jemne teplomerom a vtedy dieta zatlacilo. Velakrat kakalo rozbalene na pulte, inak mu neslo. Rozhodne by som nechcela aby mi to dieta robilo na podlozke na posteli napriklad

používala - kvôli chrbtici. ale nemala som celý pult, ale podložku ktorá bola položená na komode - s tým že tú podložku sme potom nosili aj keď sme šli k svokrovcom napr ...