icon

Je prebaľovaci pult naozaj potrebný?

naty_123
24. júl 2025

Zaujíma ma či ste používali prebaľovaci pult alebo ste prebalovali bábätko hocikde🙂

Strana
z2
biba_18
24. júl 2025

používala - kvôli chrbtici. ale nemala som celý pult, ale podložku ktorá bola položená na komode - s tým že tú podložku sme potom nosili aj keď sme šli k svokrovcom napr ...

gladys_07
24. júl 2025

Prebalovaci pult, aj dlho po tom co nemal plienky na utieranie obliekanie po kupani

henii
24. júl 2025

@naty_123 nepoužívala, za mňa zbytočná a nepotrebná vec, keby som vedela, nikdy to nekúpim 😀 ale každá mamka to má samozrejme inak, niektoré mamky používajú a nevedia si vynachváliť

anonym_5a603d
24. júl 2025

Ano pouzivala. Mala som hned vedla kupelne. Velmi mi to pomohlo hlavne v zaciatkoch ked cikal vzdy ked som plienku odopla. Aj po kupani to bolo super. Mala som veci na jednom mieste. Teraz ho yz prebalim hocikde ale veci mam stale na pulte aby som to nemusela hladat.

lucia13022023
24. júl 2025

Asi dva mesiace. Moje dieťa bolo veľmi aktívne a už to nebolo bezpečné. Mala som ale podložku na komode, podložka sa dala dole a ostala komoda. Za mňa najlepší pult, vieš ho využiť niekoľko rokov aj keby sa ako pult nepoužíva.

anjelicek26
24. júl 2025

Pouzivame doteraz... mam tam veci po ruke, plus je to vo vyske, ze si chrbat xy krat denne nezohynam... pribudajucou vahou babatka je to proste zmysluplnne... prebalujes do 1,5 roka kazdy den viac krat...

anonym_da4ec9
24. júl 2025

nikdy som ho ani len nemala. za mňa zbytočná investícia

anabela_a
24. júl 2025

@naty_123 pult nie ale prebaľovacia podložka je fajn. Mala som ju pod gaučom a len vytiahla keď som prebalovala. Budem to mať aj pri druhom takto

majlo1234
24. júl 2025

Ano, super, nemusis sa zhybat. Pri druhej mame uz oen na postielke podlozku

anjelicek26
24. júl 2025

Inak zavisi, kde ten prebalovaci pult mas, ak je volakde na poschodi v detskej izbe, tak je ti fakt na dve veci... ja ho mam v obyvacke na prizemi 😂 Neskor vysmarim, ale teraz je na tom spravnom mieste 😂

vikusjk
24. júl 2025

@naty_123 ja som tiez nemala, prebalovala som v postielke, alebo na mojej posteli. Mala som ale taku nepremokavu podlozku, lebo casto som ju nechala aj bez plienky chvilku "vetrat" 😅

klementinka58
24. júl 2025

ano pouzivala kvoli chrbtici prebalovat hocikde na moj chrbat nebolo moc dobre..

maminecka266
24. júl 2025

nie je, nemala som a prezili sme, prebalovali sme na posteli. ale rozumiem aj tomu, ze je to niekomu pohodlnejsie. zalezi cisto len na tebe.

cyberk
24. júl 2025

Mala som prebalovaci pult, top investicia. Krize sa mi podakovali. Mne sa nechuti mat vsade po byte plienky a prebalovat, par krat sa stalo, ze sa dcerka pocas prebalovania npr. pocikala.. raz k nam prisla navsteva a ti bez hanby zacali prebalovat na nasom novom gauci aj ked sme ponukli pult🫣 jak u ciganov som si pripadala 🤢

ivik4
24. júl 2025

Ano, pre mna/nas osobne bol nevyhnutny. Asi 2x som prebalovala na posteli a nikdy viac. Mam sa dost rada na to aby som prisla o krize. Moj muz tiez

thereisabear
24. júl 2025

Ak ozaj nemáš miesto, tak sa dá prežiť bez. Inak za mňa dobrá vec, používala som dlho.

anonym_281982
24. júl 2025

@naty_123 he to individuálne, ja som vysoká, mne veľmi chýbal, ale mali sme malý byt

adka3321
24. júl 2025

@naty_123 Mam prebalovaci pult uz 5 rokov a nedam nan dopustit. Najprv som ho pouzivala pri starsej a teraz pri mladsej, uz bude mat 2,5 roka a stale po kupani ju na nom utieram a obliekam (mam ho v kupelni vedla vane).

sara07
24. júl 2025

mala som taku hrubšiu podložku na pračke, na uteraky tyč poslužila ako vešiak na väčši organizator a bolo ..
ja som vždy umyvala pri prebalovani, utierky maximalne len ked sme boli vonku , pri prvom som ich dost využivala ale vkuse vyhadzany, ked som ich pravidelné použivanie vyradila bolo lepšie ..

biglovemom
24. júl 2025

Nemala som .prebalovala som na gauci,posteli….

3petka
24. júl 2025

@naty_123 Nie nemala som. prebalovala som na jednorázovej podložke na zemi alebo na posteli alebo na gauči. Keď boli deti už väčšie nepoužívala som ani to len ak sme boli niekde mimo domu.

malaopicka
24. júl 2025

Pre mna jedna z top veci, čo som kúpila. Mame s úložným priestorom; využívame ho stále na prezliekanie, odkladanie veci a plus v jednej polici ma syn auta, s ktorými sa najviac hra. Je to normálne súčasť nábytku. Neviem si predstaviť kde inde by som ho prebalovala.

selena_luna
24. júl 2025

Akoze nie je to nutnost, dieta prebalis hocikde. Ale tvoj chrbat ti podakuje ked to budes robit v rozumnej vyske s vystretym chrbatom. Ja ako geriatricka matka si neviem vynachvalit prebalovaci pult na kolieskach. Mame bezbarierovy byt, takze zo spalne sup do kupelne umyt ritku a naspat uplne bez problemov.

evcagabi
24. júl 2025

Do 4m som ho vyuzila naplno. Teraz na nom skladujem pozehlene veci kym ich nespracem

simsalabim
24. júl 2025

@naty_123 super vec, podla mna jedna z ozaj potrebnych a u nas 100% vyuzita.

kwakina
24. júl 2025

Ja som nemala ani som nechcela. Prebalujem na nasej posteli, na zemi na podlozke. Ja som nikdy nepochopila to prebalovanie a obliekanie tak ze stojim na boku pri babatku. Mne to je nepohodlne a divne tak stat a tak to robit. 🤷‍♀️

michaelam2
24. júl 2025

@naty_123 mali sme taku tvrdu prebalovaciu podlozku ako je aj na obrazku vyssie polozenu na pracke v kupelni. Super vec, neviem si to bez toho predstavit. Dieta prebalujes xkrat do dna a chrbat trpi takze pult urcite ano. Plus mas aj vsetky veci na jednom mieste a nemusis to nosit hore dole a vsade mat porozkladane. Aj po kupani sme tam dieta rovno polozili a obliekali.

maryetta
24. júl 2025

4deti a nemala som. Prebalovala som v spalni na posteli. Ja som si k babatku sadla. Na komode mala potrebne veci. Vzala a prebalila na posteli. Ci uz cez den alebo po kupani.

weleda123
24. júl 2025

Nikdy som ho nepoužívala. Prebaľovala som hocikde, len som pod dcéru dala tie jednorazové prebaľovacie podložky. Keď podrástla a bola už viac pohyblivá, prešli sme na pants plienky, tak tie už aj za behu meníme.

aceris
24. júl 2025

Za mna nevyhnutnost. Dieta malo koliky, cvicili sme na prebalovaku, masirovali, drazdili konecnik jemne teplomerom a vtedy dieta zatlacilo. Velakrat kakalo rozbalene na pulte, inak mu neslo. Rozhodne by som nechcela aby mi to dieta robilo na podlozke na posteli napriklad

Strana
z2