Je špeciálny kôš na plienky nevyhnutnosťou?
Ahojte,
viete porovnať využívanie špeciálneho koša na plienky a bežného zatváracieho koša (s použitím sáčku na každú použitú plienku)?
Je rozdiel v smrade v miestnosti? :D Prípadne aký kôš používate, aký máte systém na použité plienky?
Ďakujem
@anonym_autor my sme ten kos kupili, byvame v byte a kupu nelutujem. Nemusim viazat kazdu plienku specialne do sacku a vobec to nie je citit. Kamoska co byva tiez v byte a nekupila kos na plienky tak ich dava na balkon ale susedia sa stazuju na smrad, nech s tym nieco robi. Ak by som sa mala rozhodnut este raz, urcite ho kupim, aj ked mi vraveli ze je to zbytocnost.
@anonym_autor uplna zbytocnost. Predpokladam, ze budes kazdy den aspon 1x kocikovat, takze vezmes so sebou vzdy aj sacok s plienkami. Sacok vies previazat, uskami, takze smrad sa nesiri. Mam 3 deti
Mala som iba klasický kôš na smeti ( príde mi to nehygienické dávať do kuchynského koša ).v izbe a v ňom veľký voňavý sáčok a každú plienku som sa snažila dávať do malého sáčku na plienky z dmka ak boli okakane išli vonku do koša hneď ak to bolo cez deň ak v noci tak som ju ráno vychodila
Ja som si naivne myslela, ako súrne potrebujem kôš na plienky lebo veď mi budú v normálnom koši smrdieť bla bla.. kúpili sme úplne lacný kôš asi za 20€, poslúžil dobre až kým som po čase naňho nezabudla a v zhone som vždy plienky pocikane hádzala do normálneho koša a pokakané tiež len som ich dala do zaviazaneho sacku, a nikdy mi nič nesmrdelo.. takže za mňa zbytočná kúpa, nieje to vôbec treba, ešteže som kúpila taký lacný, aspoň ma nemrzi že zapadá prachom 😂
Ja som si naivne myslela, ako súrne potrebujem kôš na plienky lebo veď mi budú v normálnom koši smrdieť bla bla.. kúpili sme úplne lacný kôš asi za 20€, poslúžil dobre až kým som po čase naňho nezabudla a v zhone som vždy plienky pocikane hádzala do normálneho koša a pokakané tiež len som ich dala do zaviazaneho sacku, a nikdy mi nič nesmrdelo.. takže za mňa zbytočná kúpa, nieje to vôbec treba, ešteže som kúpila taký lacný, aspoň ma nemrzi že zapadá prachom 😂
@firsttimemommy Dávať každú plienku extra do sáčku je naozaj veľmi ekologické.. 🙂
@firsttimemommy Dávať každú plienku extra do sáčku je naozaj veľmi ekologické.. 🙂
@anonym_3430ea lebo ten obrovský sáčok čo je v tých plienkových košoch je tiež úplne ekologický 😉
@anonym_3430ea lebo ten obrovský sáčok čo je v tých plienkových košoch je tiež úplne ekologický 😉
@firsttimemommy Ten je iba jeden 😅 Tak isto ako v klasickom smetiaku
@firsttimemommy Ten je iba jeden 😅 Tak isto ako v klasickom smetiaku
@anonym_3430ea netvárme sa tu na veľkú ekológiu, pochybujem, že vo vašej domácnosti sa nenájde niečo neekologické 😊
@anonym_3430ea netvárme sa tu na veľkú ekológiu, pochybujem, že vo vašej domácnosti sa nenájde niečo neekologické 😊
@firsttimemommy Dobre 😂👌🏻

@anonym_autor mame špeciálny kôš na plienky, ale asi sa to dá aj bez toho. Mali sme tam veľký sacok a všetko ocikane, okakane tam šli. Žiadne pachy nič, každý druhý deň som menila a vyhadzovala.