icon

Kde nakupujete oblečenie?

majka336
10. aug 2012

Ahojte maminky. Chcela by som sa spýtať, že kde nakupujete oblečenie... teda či nakupujete cez internet a z akých stránok 🙂 myslím zo zahraničia ... 🙂 ďakujem 🙂

anaxamon
10. aug 2012

@bonnie1 ano akceptuje v pohodke sa tam da na nasu kartu nakupovat

anaxamon
10. aug 2012

@katussamus za malo, mozes bud pouzt niekoho kto tam nakupuje alebo existuje aj stranka nakupy v anglicku a tam si vies za iste poplatky prenajat virtualnua dresu a poslu ti to oni potom na svk ale je to dooost drahe a neoplati sa ti to ak nemas aspon 20kg balik.....

bonnie1
10. aug 2012

@anaxamon este posledne mozes mi poslat link na angl.hm?vopred dakujem🙂

anaxamon
10. aug 2012

@bonnie1 mrkni stranku dozadu davala som ho tam

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@miminkacik ahoj, jasne, ja somuz s tade objadnala minimalne 20 krat, vzdy m to prislo za 2 max 3 dni. Ja som tiez vravela, ze su rychlejsi ako nety na slovensku 🙂 neboj sa, normalne sa zaregistruj, plati sa cez kartu a hned to mas doma. A nedavaju postovne, na stranke je aj uvedebe, ze poslanie je FREE.

slniecko77
10. aug 2012

@anaxamon cau Anax 😉 davas rady, ty nakupna maniacka 😉 😀
@bonnie1 to nie je oblb ked je viazana kreditka na adresu, to je ochrana spotrebitela resp. banky 😉

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@liz_lemon neviem, dupacky som nemala 🙂 ale vsetko, co som mala z UK z Nextu mi stale vyzera ako nove, neroztahane, nevyzmolkovane.

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@something jasne, ze robi, mam to na sebe odskusane... za 2 dni to mas dama, postevne je zdarma. na hlavnej stranke treba dole zadat, z ktorej si krajiny, je tam aj SVK

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@anaxamon no ja tam nakupuje casto a ceny su rovnake ako na strane, tak nechapem tvojmu kometu... veci v Nexte v Avione su ovela drahsie ako ked si to objednas priamo z UK

kikatko
10. aug 2012

klasika -H&M, Next, Topollino ,F&F a čo sa mi kde páči. lietam sem tam do UK a tam si nakupim( šak letenka za 5 eur a free ubytko- nevyužiť by bol hriech ) ale hlavne cez ebay so všetkými koncovkami

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@anaxamon jezis, vy to tu jak motate.... z nextu si objadnas tak, ze sa tam zaregistrujes . zadas meno, adresu a svoj telefon. a prihlasis sa ako tu na konikovi - cize si zadas meno a heslo... potom si nakupis a ked pojdes platit, zadas si platenie cez kreditku - t.j. natukas tam jej cislo, exp. dobu a tvoje meno. a o 2 dni to mas doma a bez postovneho

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@bonnie1 samozrejme ze to ide cez slovensku kreditku, ved ja tam stale objednavam. uz som tu napisla postup, ako sa tam prihlasis a ako nakupis. anaxamon to pekne prekrutila, nechapem preco. cez UK next sa nakupuje tak ako cez hociktori iny na Slovensku, len zaplatis cez kreditku. to nie je ziada
na veda - potvdrenie ti dojde na email

mandarinkadarinka
10. aug 2012

@anaxamon ty co tu stale tocite o slovenskych kreditkach. normalne sa to da zaplatiti cez SVK kreditku, natukaj jej cislo, cislo vzadu pri podpise na kreditke, tvoje meno a exp. dobu krditky. a posledny raz napisem, ze UK Next dorucuje na Slovensko za 2 az 3 dni, nikdy mi to nedoslo neskorsie a bez postovneho - pride to na ich triko cez DDP

irin12
Odpoveď bola odstránená
irin12
10. aug 2012

@kikatko letenka za 5 eur to ako lietas? ked letenky su velmi drahe, zdrazene o 100 lib minimalne, Na Slovensko sa leti iba z Birmingham a Londyn, aj to iba Ryanair 😀 😀

irin12
Odpoveď bola odstránená
sight
10. aug 2012

@irin12 v UK nie je daň na detské oblečko, u nás je 20% DPH, preto tie cenové rozdiely

sight
10. aug 2012

@mandarinkadarinka anaxamon nesplieta, ale má pravdu, ty so slov. kartou a slov. adresou môžeš nakupovať len na nextdirect.com, kde sú ceny v eurách, ale nie na next.co.uk, ktorá je viazaná na angl. kartu a adreru, tam sú ceny v librách a po prepočte kurzom je rozdiel v cenách cca 20%, lebo ako som písala vyššie v uk nie je dph na detske handry

anaxamon
11. aug 2012

@mandarinkadarinka uf no som rada ze si nakupujes v next ale ja ani nemotam a ani nesplietam ale @sight ti to snad dobre vysvetlila. Zaklad je poznat situaciu z kazdej strany aby som sa mohla vyjadrit, nikoho nepliest a ani neurazat😉
@slniecko77 tak no vidis to?

mandarinkadarinka
11. aug 2012

@sight aha, ano, ja som dala hore link, je to com stranka, som myslela, ze to hovorite o nej.... tam to ma UK dobre, ze nema dph na detske vecicky,aj tu by to mohol Fiko uzakonit 🙂))

skodovam
11. aug 2012

ahojte dievčatá, z tejto stránky náhodou neobjednávate? ceny sa mi tam zdajú super.http://www.clothingattesco.com/

katussamus
11. aug 2012

@anaxamon a ešte ťa pootravujem kedže som sa k tomu nedopátrala predpokladám, že george a mothecare tiež neposielajú na sk 😢

anaxamon
11. aug 2012

@katussamus mothercare posiela na svk ale postovne je 25Ł a george myslim, ze neposiela vobec mimi uk..
https://www.mothercare.com/delivery-information...
http://direct.asda.com/george/GRG_INFO_DELIVERY...

katussamus
11. aug 2012

@anaxamon ježiš ja som slepá 🙂 no zaujal ma hlavne george, lebo cez mmb si dasť objednávam ale poštovné 25 libier je dosť 😝 no musím osloviť kamošky keby sme si to rozdelili tak by sa dalo 🙂 a objednávala si už aj s adams tam som sa dočítala že poštovné je free

katussamus
11. aug 2012

@katussamus to poštovné som samozrejme myslela na motehecare

anaxamon
11. aug 2012

@katussamus adams som este neobjednavala, ja si objednavam sama plus nejake dalsie kocky a delime si postovne, je to celkom oki takyto sposob..

besanel
11. aug 2012

@liz_lemon nerozumiem tomu preco odsudzujes ludi koli tomu ze si kupuju veci ktore sa im pacia.. 😠 kazdy ma pravo si vybrat co sa mu paci,ja tiez uprednostnujem next pred vecami z tesca pretoze ani po dvoch detoch nie su znicene..a myslim ze otazka k tejto teme bola "kde nakupujete veci" a nie ktoru znacku neznasate..ci? 😝

liz_lemon
11. aug 2012

@besanel nikoho neodsudzujem, je mi srdecne jedno, co kto nakupuje, len som napisala, ze nechapem posadnutost nextom
ked nerozumies pisanemu slovu, vrat sa spat do skoly
a odsudzujem ludi ako si ty, ktori sa z nicoho nic navazaju do mna, a snazia sa ma urazat

katussamus
11. aug 2012

no vrátim sa ešte k pôvodnej téme a to k nakupovaniu vecičiek 😀 , kočky ktoré bývajú blízko PL skvelý obchod na veci je 5.10.15 majú aj internetovú stránku dá sa tam objednať a v najbližšej predajni vyzdvihnúť, veci sú tiež veľmi kvalitné ako next ja som maximum spokojná 😉

lucijag
11. aug 2012

@katussamus ahojik ano bola som tam par krat uzasne a najmä ked maju vypredaje este sa chcem spytat da sa objednat aj tak ze by to dodali na slovensko?mozem mi prosim ta dat link na nich?