icon

Kde nakupujete oblečenie?

majka336
10. aug 2012

Ahojte maminky. Chcela by som sa spýtať, že kde nakupujete oblečenie... teda či nakupujete cez internet a z akých stránok 🙂 myslím zo zahraničia ... 🙂 ďakujem 🙂

kikatko
Odpoveď bola odstránená
ericka06077
11. aug 2012

Ahojte zhanam cierno zlatu supravku bud adidas, alebo nike.. 110 vie mi niekto poraqdit, kde ju zozeniem?

irin12
11. aug 2012

@kikatko aj my sme boli za 120 lib. tam a spat 2 osoby ale zalezi kedy objednavas a na aky termin,

irin12
11. aug 2012

@ericka06077 zatial som nasla toto len neviem aky vek http://www.sportsdirect.com/adidas-bling-tracks...

ericka06077
11. aug 2012

no no nooo to je ona 🙂 ALE AKO SI JU S TEJ STRANKY objednam??

majka336
autor
11. aug 2012

@irin12 hovoríš, že veľkoať XS- S a ja práve len tie :D a zas keď niekam chcem isť si niečo kúpiť tak vo výpredajoch tu na svk len m, L .... :D nevymeníme si to?? :D :D

irin12
11. aug 2012

@majka336 ani za svet mne je tu dobre....... idem daco robit ved som tu presedela 3 hodiny ach jaj

irin12
11. aug 2012

@majka336 😀 😀

majka336
autor
11. aug 2012

Ja som tu teraz prišla akurát 🙂 boli sme na gril párty no žiaľ počasie nám neprialo 🙂 ale zabavili sme sa 🙂 tak ahooj 🙂 pekný večer

besanel
11. aug 2012

@liz_lemon ja ta urcite nechcem a ani neurazam,ale to co si napisala v konecnom dosledku vyznelo tak ako keby si odsudzovala ludi ktori nakupuju to co sa im paci..to je vsetko 🤐

lucijag
Odpoveď bola odstránená
irin12
Odpoveď bola odstránená
irin12
11. aug 2012

@lucijag mne drbka ze "konverzny kurz" ale kurz meny 😀 😀 😀 😀

irin12
Odpoveď bola odstránená
irin12
13. aug 2012

@katussamus george je lacny., ale nekvalitny kupujem sem - tam nieco bud sa to rozpadne alebo zmenie farby oblecenie ako z Cinaka

katussamus
16. aug 2012

@irin12 tak asi nemám nad čím ľutovať 😉

Baby ak by ste chceli dá sa objednávať aj značka LINDEX, cez ich web. ceny o niečo lepšie ako v kamenom obchode, navyše ak objednáš online je tam 10% z ceny dole, a je tam zaujímava ponuka 3 veci za cenu 2, 🙂 ak si to dáte poslať do kamenej predajne neplatí sa poštovné, inč ak doručiť domov je to 7 €, máme odtiaľ veci a sme spokojný zatiaľ 😀

www.lindex.com

something
3. sep 2012

@mandarinkadarinka ahoj.nakupovala si v poslednej dobe cez nextdirect? uz tri tyz.tam vypisuje error. alebo len mne?

mandarinkadarinka
3. sep 2012

@something ahoj, jasne, pred 3mi dnami, mne nic nevypisovalo. nemas chybu v prihlasovani, alebo nieco take

ukchick
Odpoveď bola odstránená
medulienka2011
5. okt 2012

@anaxamon ahoj, velmi by som chcela nakupovat z nextdirect.com....ale neviem ako...už som sa aj zaregistrovala ale ked dojde k platbe, neviem čo odomna chcú...viem že dáke číslo karty??? prosím pomožeš??? prepáč diakritiku, Tobinko mi zaspal na ruke...heh dík papa

anjelicek26
5. okt 2012

@medulienka2011 - chcu kreditku a tie 4 posledne cisla na kreditke a datum expiracie

medulienka2011
5. okt 2012

asi som debil....ale ako chcú kreditku, myslíš ako č. účtu??? mám Slsp... 😉

anaxamon
5. okt 2012

@medulienka2011 musis mat kreditnu kartu s ktorou mozes platit cez net. Ak nemas kartu chod do slsp a poziadaj o nu.

lulu33333
17. nov 2012

Ahoj, tak ja urcite odporucam jeden z tychto obchodov zo zoznamu http://www.fashionstore.sk/zahranicne-interneto... . Su spolahlive originalne a nie su tam predrazene veci ako u nas v obchodoch 🙂

frejka
Odpoveď bola odstránená
clarissa
18. nov 2012

@lulu33333 na to treba mat ten pay pal vsak?

kikimoda
Odpoveď bola odstránená
pipinkaaa
Odpoveď bola odstránená
kikimoda
17. dec 2012

môžete sa pozrieť aj na môj e-shop, nájdtete tu pekné oblečenie za super ceny. Všetko dovoz z Anglicka a všetko značkové

ivetka2
14. jan 2013

@anaxamon dobry den a da sa z anglicka objednat HM alebo George, z nemecka Topolino? LEbo George som sa vycitala, ze mimo UK neposielaju, teraz citam, ze vlastne ani Hm a Topolino som to tiez nevedela objednat? tak vsetky co tam nakupujete, mate niekoho v zahranici?