icon

Kedy je najlepší čas na nákup výbavičky pre bábätko?

31. dec 2024

Ahojte som v 32. týždni už môžem začať kupovať výbavičku či je stále skoro? Totižto moja rodina mi doteraz stále vravela, že mám čas, že je ešte skoro.

deti95060810
31. dec 2024

mesiac pred termínom..

thereisabear
31. dec 2024

Môžeš.

patka06
31. dec 2024

Môžeš pomaly začať nakupovať, len popremýšľaj čo naozaj potrebuješ - základné veci, aby si nenakúpila kopec zbytočností

jazula
31. dec 2024

Ja som väčšinu tiež riešila tak mesiac pred termínom. Ale podľa mňa už kľudne pozeraj/vyberaj najmä také veci, ktoré si chceš napr vyskúšať v kamennom obchode, napr kočík. S veľkým bruchom sa ti už nebude chcieť 🙂. Všetko už dnes kúpiš aj tak cez net, niet sa kam ponáhľať.

svetlonos
31. dec 2024

Idealne začať v 6 mesiaci, vtedy som bola najviac fit. Nikomu nič nehovor a chod si nakúpiť, nech ti zbytocne náladu nekazia blbymi kecami.

jazula
31. dec 2024

A inak čím skôr začneš, tým viac nepotrebných somarín nakúpiš 😅😅

lucia13022023
31. dec 2024

Kupovala som asi od 22t

btus
31. dec 2024

ja som si v 7 mesiaci nachystala to najpotrebnejšie ( ak by bol predčasný pôrod - zopár plienok, nejaké body, dupačky, vankúš). Cca 4 týždne pred pôrodom som trochu nakúpila. Potom až keď sa narodilo dieťa.

pralinka86
31. dec 2024

Kľudne, ved nemusis hned vsetko 🙂

pribinak
31. dec 2024

Tvoja rodina? Snáď máš aj svoj vlastný rozum a vieš čo všetko už máš a čo všetko potrebuješ

Veď nikomu nemusíš hlásiť že kúpila som pre bábätko 3 bodynka a 2 čiapočky, ani nemusíš nikomu vesat na nos, že už máš doma zaparkovaný kočík

Je dobre mat aspoň základ ak by si napr predčasne rodila a mala zbalené aspoň základne veci

henka123123
31. dec 2024

Ja som zacala od prvych 2 ciarok na teste :D hned v ten den som si kupila body :D

tera_l
31. dec 2024

ja by som si to nenechávala na mesiac pre pôrodom, osobne už dosť nevládzem a niektoré veci si chcem pozrieť aj naživo, nie objednať. za mňa okolo 7. mesiaca ideálne..

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
smajliica
31. dec 2024

Ja som nakupovala na Black Friday a bolo mi jedno čo si kto o tom mysli 😅 som dospelá, nepotrebujem povolenie ani súhlas rodiny.

rora26
1. jan 2025

To su otazky.. vsak kedy to vyhovuje tebe, si svojpravna. Ja sa pred porodom urcite nemienim stresovat nad vybavickou. Mam zoznam a odskrtavam co uz mame. A mame toho uz hodne.