Kedy je najlepší čas na nákup výbavičky pre bábätko?
Ahojte som v 32. týždni už môžem začať kupovať výbavičku či je stále skoro? Totižto moja rodina mi doteraz stále vravela, že mám čas, že je ešte skoro.
Môžeš.
Môžeš pomaly začať nakupovať, len popremýšľaj čo naozaj potrebuješ - základné veci, aby si nenakúpila kopec zbytočností
Ja som väčšinu tiež riešila tak mesiac pred termínom. Ale podľa mňa už kľudne pozeraj/vyberaj najmä také veci, ktoré si chceš napr vyskúšať v kamennom obchode, napr kočík. S veľkým bruchom sa ti už nebude chcieť 🙂. Všetko už dnes kúpiš aj tak cez net, niet sa kam ponáhľať.
Idealne začať v 6 mesiaci, vtedy som bola najviac fit. Nikomu nič nehovor a chod si nakúpiť, nech ti zbytocne náladu nekazia blbymi kecami.
A inak čím skôr začneš, tým viac nepotrebných somarín nakúpiš 😅😅
Kupovala som asi od 22t
ja som si v 7 mesiaci nachystala to najpotrebnejšie ( ak by bol predčasný pôrod - zopár plienok, nejaké body, dupačky, vankúš). Cca 4 týždne pred pôrodom som trochu nakúpila. Potom až keď sa narodilo dieťa.
Kľudne, ved nemusis hned vsetko 🙂
Tvoja rodina? Snáď máš aj svoj vlastný rozum a vieš čo všetko už máš a čo všetko potrebuješ
Veď nikomu nemusíš hlásiť že kúpila som pre bábätko 3 bodynka a 2 čiapočky, ani nemusíš nikomu vesat na nos, že už máš doma zaparkovaný kočík
Je dobre mat aspoň základ ak by si napr predčasne rodila a mala zbalené aspoň základne veci
Ja som zacala od prvych 2 ciarok na teste :D hned v ten den som si kupila body :D
ja by som si to nenechávala na mesiac pre pôrodom, osobne už dosť nevládzem a niektoré veci si chcem pozrieť aj naživo, nie objednať. za mňa okolo 7. mesiaca ideálne..
Ja som nakupovala na Black Friday a bolo mi jedno čo si kto o tom mysli 😅 som dospelá, nepotrebujem povolenie ani súhlas rodiny.
To su otazky.. vsak kedy to vyhovuje tebe, si svojpravna. Ja sa pred porodom urcite nemienim stresovat nad vybavickou. Mam zoznam a odskrtavam co uz mame. A mame toho uz hodne.

mesiac pred termínom..