Kedy ste vyrástli z 1. dupačiek veľkosti 56?
Kedy vase babenko vyrastlo tu prvu velkosť tak, že sa tam už fakt nevtrepalo...Dakujem...som Zvedavá a viem, že to nieje doležité,ale yaujma ma to.

•
14. máj 2007Ahoj. Ta 62 to si spravila velmi dobre. Hlavne body kupuj vzdy vacsie, musis pripocitat plienku a aj gumene gate (na klbiky). Ja som mala 4 dupacky a asi 6 bodicok velkosti 62. Mala ked sa narodila mala 51 cm. C. 68 pre bodicka sme preskocili a teraz pouzivame 74. Dufam ze som Ti aspon trocha poradila. 😉
0
Maly mal porodnu hmotnost 2400g a 47 cm, 56 nosil 2 mesiace - 3ks, potom do 6mesiacov nosil sucasne 62-2ks a 68-3ks - aj ked mu to bolo chvilu velke. Po pol roku uz tak rychlo nerastol, ale kupovala som pre istotu vacsie cisla. Nepotrebovala som velke mnozstvo.
Osvedcili sa mi bodinka, zvlast, ked sa zacal valat po zemi, nemal holy chrbatik. Ked sme zacali papat prikrmy, tak sme zacali aj spinit oblecenie, preto po pol roku sme potrebovali viac kusov oblecenia.
Osvedcili sa mi bodinka, zvlast, ked sa zacal valat po zemi, nemal holy chrbatik. Ked sme zacali papat prikrmy, tak sme zacali aj spinit oblecenie, preto po pol roku sme potrebovali viac kusov oblecenia.
Začni písať odpoveď...

Odošli