Koľko stojí vytvorenie web stránky?

tomas151
27. okt 2014

Ahojte. Chcel by som sa spytat kolko stoji vytvorenie web stranky u profesionala, .. Nerozumiem sa do toho , napriklad kolko stranova to je web stranka- co mam pod tym rozumiet? Ako kolko stranova? Kolko moze stat web stranka ako je napriklad bazos, alebo bazar, alebo tato? Kolko stoji stranka v UK alebo DE? Vidim tu profesionalov ktory maju naozaj super stranky kolko stoja? Ja by som si chcel vytvorit web stranku napriklad abo je pokec.. Neviem ci tu mozem pisat tieto druhe stranky aby som nerobil reklamu. Pokial nie, prosim nech to admin zmaze a ja vytvorim nieco ine.. Inak som naozaj nadseny touto strankou.. a modra strecha.. nieco neskutocne..Dakujem za kazde informacie . S pozdravom tomas..

oladuna
27. okt 2014

@tomas151 ak chces komercnu stranku tak to nie je len o vytvoreni.tam ide o investovanie do reklamy aby ti na tu stranku vobec niekto aj chodil. Musis byt konkretny co v tej stranke chces aby ti to profesional mohol vytvorit.ceny zalezia od poctu stran na webstranke a takisto hosting ceny zalezia na pocte stran.trocha velka tema na takuto diskusiu. Ked budes vediet aku stranku chces a kolko chces aby mala stran, tak skontaktuj IT firmu a oni ti urobia cenu. No a potom uz len hladat ze kto to urobi za menej. Podla mojich skusenosti ti to v Indii urobia lacno.zelsm vela stastia...

tomas151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oladuna
27. okt 2014

@tomas151 na googli si pozri "website design" "Web design" tam budes mat zillion kontaktov. Poznam ludi a spolocnosti co robia "web integrated systems" ale oni su v Dubai.ako hovorim, musis mat konkretnu predstavu o stranke a hlavne poctu stran.pripravenu projekciu atd.a potom im to zaslat aby to prehodnotili kolko to bude trvat a kolko ta to vyjde.medzitym si musis pozriet hosting a zacat marketingovu strategiu. V Indii su lacnejsi. Kazda webdesignova polocnost ma svoju stranku kde si mozes pozriet ich projekty ktore spravili.treba si vybrat.

tomas151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oladuna
27. okt 2014

@tomas151 nejaky si moc zvedavy 😀

tomas151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
madara279
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minofrano
13. dec 2019
jozefmix
6. feb 2020

Ja nemôžem nájsť nikoho, kto by mi spravil "peknú stránku". Čo som pozeral referencie firiem, tak nič ma neoslovilo ... buď je to prehnane kreatívne alebo príliš drahé ... ja hľadám niečo jednoduché za dobrú cenu.

pep1no
7. feb 2020

Jozef a čo je u teba dobrá cena?

jozefmix
10. feb 2020

Slušný dizajn, cena cca 500 eur, keďže to je len prezentačná stránka. Obsahovať by mala - úvod, o nás, galéria, služby a kontakt.

pep1no
8. mar 2020

Ak ešte stále hľadáš tak skús megaweb

jozefmix
21. mar 2020

Teraz mám čas, takže to môžem začať riešiť. Myslel si týchto www.megaweb.sk ?

jozefmix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
santana55
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jan1974
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jan1974
9. dec 2022
Používateľ jan1974 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jan1974.

Veľa záleží od konkurencie na webe, texty sám - alebo profesionál... linkbuilding .. je to komplexné. https://www.spk.sk/seo-optimalizacia-wordpress/