Zaujima ma, na kolko vas priblizne vysla latkova vybava plienok na cele obdobie. Ked som si to pocitala vychadza ma to okolo 21 000Sk. Stale ratam na koruny. 😀 Zda sa mi to dost, zapocitala som si tam aj nohavickove a jednovelkostne plienky, ktore budem potrebovat, ked bude babo vacsie. Dakujem moc za vsetky odpovede.
Ak kupiš napr.plienky BUM GENIUS ONE SIZE-su fakt super,dieta je v suchu,rychlo schnu,rastu s babom,čiže nemusiš neskor kupovat vačšie,tak tam jedna stoji cca 600sk.Ked kupiš 15 kusov plus ešte nahradnu vypln priamo do tychto plienok,tak to bude cca11 000SK.A vystači ti to .Ja mam lem 8 tychto plienok a ked sa kuri a sušim pri radiatore ,tak mi ti stači,ked nie tak kombinujem s EKO plienkami.Nohavičkove sa mi nepačia ,pretože je babo hned v mokrom.Pri nacviku na nočnik to však može by vyhoda.
su lacnejsie aj drahsie plienky,v kazdom pripade sa najviac sa oplatia tie jednovelkostne 😉
mna vysla vybava tiez okolo 20 tis..ale prat mozem kludne kazdy 2-3 den..stale je to vyhodnejsie nez pampersky, a planujes aj druhe babatko, tak vela usetris.Ide ale tiez o to, ze nevytvaras odpad, nemas stale zasypany smetiak, a tvoje babatko ma ritku bez zaparenin.Navyse tie plienky su dnes kraaasne 😵
Moja rada znie, kup si z kazdej plienky co sa ti pozdava po 1-2 plienkach, vyskusas, a dokupis co ti sadne 😉
mňa vyšla výbava okolo 400 eur a už ťahá druhé dieťa a zdá sa mi, že som na plienkach ani nešetrila 😉
teraz balím dve deti naraz, periem každý druhý deň.no pravda je, že kapsovky a AIO ma nenadchli, tak sme ušetrili 😉
Ja som kúpila 30 ks látkových plienok, jedna stála 1,45 eura, takže ma plienky vyšli na 435 ,- sk. To počítam, že budem dávať tieto plienky do 2 mesiaca.