icon

Ktoré plienky sú dobré a lacnejšie ako Pampers ActiveBaby?

sviecka
18. jún 2014

Ahojte, momentálne používame veľkosť "4". Sme veľmi spokojní s Pampers ActiveBaby ale sú dosť drahé a na trhu sú aj lacnejšie. Vedeli by ste podariť osvedčené dobré plienky? Možno existujú aj lepšie ako Pampers, ale reklama robí svoje... Koľko vás vychádza cena za 1 kus??? Ďakujem 🙂

Strana
z2
patia
18. jún 2014

Babylove plienky su dobre mali sme aj tesko zelene ale z tych mal maly zapareniny.

sjuzan77
18. jún 2014

Cenovo ti neporadim, ale dobre su jednoznacne take, ktore sadnu tvojmu drobcovi. Tiez sme skusali viacero plienok, nakoniec sme pouzivali zelene pampers. Co sa tyka babylove z DM, moja dcerka z nich dostala extra silnu alergicku reakciu, skoncila na pohotovosti a na liekoch 😖

ivetka_kamo
18. jún 2014

Baby love, ale našťastie malý od 1,5 roka nenosí plienky ani na noc, takže my už máme po probléme ;)

moncek88
18. jún 2014

Tiez som pocula babylove vyrobky su super...tiez by som to chcela pouzivat...snad nebude krpcek nato alergicky 🙂

mariakajelova
18. jún 2014

Plienky zn. Babylove z DM alebo aj plienky z Lidlu, ale Veľké balenie, ktoré vychádza tak na 7,79 €. Pri plienkach z DM sa zbierajú body, za ktoré sa kupujú lacnejšie, takže balenie vychádza tak na 11 € aj pár centov ak sa dobre pamätám.

klaudulienqa
18. jún 2014

my sme prešli z pampers sleep&play na babylove z DM a su omnoho lepšie!

bibistec
18. jún 2014

ahoj no my sme s pamperskami vobec neboli spokojni podla mna to bolo najhorsie co sme mali...najviac sa nam osvedcili z tesca gaga baby a lidl a aj z DM vsetky co som spomenula navyse neboli parfumovane cize ziadna alergia. ale musis vyskusat nie kazdemu sadnu aj strih moze byt iny len musis skusit co inemu dobre vam nemusi.

ivanakir
18. jún 2014

Babylove

stanislavao
18. jún 2014

Pampers Sleep&Play su najhorsie pampersky, ake kedy boli. ja to ani za pampers nepovazujem. Active baby a Premium Care to je uz ina kava. uzasne su a ziadne ine plienky na nasom trhu su neni take fajnove, makucke, ako pampers. ak chcete lacnejsie, tak Lidl Toujours, Tesco Essential a Babylove DM a Huggies su asi na jednej urovni. Maxi flesi pas, co je fajn a su ozaj podobne. ale pamperskam sa ziadne nevyrovnaju.

luckadominika
18. jún 2014

My tiež odporúčame toujours z lidla....... cenovo prijateľné a aj dostatočne savé 🙂

lauricka
18. jún 2014

Babylove DM, Pampersy sme si vobec neoblubili

katyt
18. jún 2014

My sme mali už v pôrodnici alergiu na pampersky a sestričky mi poradili, že najlepšie plienky sú z DM Babylove, jediné čo nerobia alergie. Pampersky sú vraj niečím napustené, inak mne tie z DM pripadajú rovnako kvalitné ako Pampers.

niki101988
18. jún 2014

Huggies

lusily
19. jún 2014

My sme boli veľmi spokojní s Babylove z DM /ak sa uplatní kupon na zľavu,t ak aj cena je prijateľná/, teraz používame plienky My love z rakúskeho Hoferu, sú oproti Babylove mäkučké, hebké, tiež majú pružné pásiky a dobre sajú, ale tie asi nemáš možnosť kúpiť, kamoška si chválila Toujours z Lidla, ale tie sme nikdy nemali, tak neviem posúdiť.

arwen88
19. jún 2014

Babylove jednoznacne....ale tie ekologicke..su super a zarucene nie su nicim napustene...ale najlepsie su aj tak latkovky 😉 😉

bambinkaa
19. jún 2014

my mame plienky happy take fialove, ale iba na noc, keby naaahodov ;) Kupujeme ich v tescu. Mali sme aj huggies, babylove, gaga, tiez boli v pohode. Ja si osobne myslim ze vyber plienky zalezi v dost velkej miere aj od dieťatka a jeho veku. Ta pokozka na zadocku nemusi znasat vsetky plienky. A zas je vyhoda, ked je dieťa uz vacsie a snazi sa chodit na nocnik, alebo obcas ma iba plienku, ze ked sa stane nehoda do plienky tak nevai, vyhodime ju a snazime sa nocnikovat, vtedy su uz drahe pampersky asi fakt zbytocne.
Nasa ked bola malicka, tak sme kupovali iba pampersky, ostatne nam pretiekli, alebo sa jej zaparil zadocek atd. ale uz ked chodila nocnikovat a potom mala plienku len ked sme isli von (bola zima) tak uz tie lacne na tu pol hodinku-hodinku, to bohate staci 🙂

veronikanika5
24. jún 2014

my kupujeme happy a sme maximálne spokojný. používali sme aj baby love ale happy nakupujem cez eshop a doprava ja zadarmo. pri akcii 2+1 vychádza balenie na 8,66 čo nie je až také hrozné.

katty8
7. júl 2014

Ahojte mamičky, máte niektorá skúsenosti s plienočkami velkosti 1 Pampers New Baby- Dry? Včera sme ich kúpili ale majú čudný zápach vôbev nevoňaj babatkovsky, myslíte, že to je v poriadku? Ďakujem

oblecenieavecicky
7. júl 2014

Nám sa pampersky neosvedčili ani v jednej veľkosti. Všetky pretekali. Obľúbili sme si "obyčajné" plienky z Kauflandu, lacnejšie tuším ani nie sú. Ale aj Tesco a DM sú fajn, tuším sme mali aj tie z lidla. Tie "značkové" sa vôbec neoplatia...

Strana
z2