icon

Ktoré plienky sú lepšie ako Pampers?

anicka246
24. sep 2013

Ahojte maminky chcem sa spýtať aké plienky sú dobé okrem Pampers, chcem skúsiť malému niečo iné.. viem že v lidli predávajú nejaké, nemáte skúsenosti?? Ďakujem zatiaľ

Strana
z2
magdi21
24. sep 2013

Musím dať za pravdu paris3, babylove z DM sú perfektné...Ja mám dvojky, a robím veľké nákupy, keď sa mi nazbiera 150 bodov (1 bod 1€) tak mám 15% na celý nákup, takže sa to oplatí ..A ak, k tomu človek kúpi aj iné veci do domácnosti , tak potom ešte o to viac...

zuzanockamt
24. sep 2013

babylove urcite 🙂 ... cena a kvalita su super

tinka9000
24. sep 2013

podľa mňa sú najlepšie pampersky, ale začalo mi tiež na nich vadiť že sú parfémované -aktiv baby, a jediná konkurencia sú podľa mňa babylove, s použitím zľavového kuponu vyjdu 84 ks-dvojbalenie v krabici (máme maxi veľkosť) na 10,5 eura, čo je bezkonkurenčná cena a sú fakt dobre, aj keď sú trošinku tvrdšie ako pampers, ale za tú cenu bomba. Nechápem prečo ľudia kupukú tesco plienky, ja som ich chcela skúsiť ale aj v akcii boli drahšie ako pampersky, tak som to celkom nepochopila...
Lidlacké nám nesadli, hrubé, neforemné a drahšie ako babylove.

chichinka
24. sep 2013

@anicka246 latkove 🙂 latkovala som cele obdobie plienkovania a max spokojnost. Nepretekali, neprekakatelne (tie gumky na chrbatiku aj okolo noziciek lepsie zachytavali ako jednorazovky) chemia ziadna/ak,tak minimalna, nezapareny zadocek, ekonomicke a ekologicke 🙂 Na noc som vsak davala jednorazovky kedze vela cikal narazovo a davali sme prv dlho pampers v domneni ze su naj-su makke, pruzne etc, super z tohto hladiska ale fakt strasna chemia 😖 tak potom sme presedlali na radu kamaratiek mamiciek na babylove a tie boli fakt vyborne. Ale teda je to sranda ako kazdemu ine vyhovuje, ja som bola z huggies zhrozena a co sme dostali som podarovala dalej a kamoska-mamicka zase plienkovala len s huggies, ine ani nechceli 🙂 no a lidlacke sme skusali, boli ok ale teda nam viac sadli tie babylove. Ako pisu baby, ked zbieras body a mas kupony, tak sa Ti to oplati 🙂

hela_tn
24. sep 2013

My používame huggies od narodenia,podľa mna sú najlepšie..škoda,ze odišli z európskeho trhu,miname posledné zásoby:/skúšala som všetky druhy pampers,ale mala sa mi z nich strašne vyhadzuje,okrem toho mi strašne smrdia chemiou..este mame 3 balenia huggiesiek a potom neviem co budem robiť,aj ked uz dva mesiace nadoma dávam latkove.rozmyslam,ze skúsim babylove z dm,dosť ľudí si ich chváli;)tie, co ich používate,ktoré?pozerala som,ze ich je viac druhov aj dake eko..

klincek
25. sep 2013

@hela_tn kup si tie klasicke babylove, eko su sialene drahe (ale tie sa tusim inak volaju, no predava ich tiez len DMka). a ak mate velkost 3 alebo viac, odporucam dvojbalenie (krabice, nie sacky), cenovo vychadza vyborne.

mirreckall
25. sep 2013

my sme raz z nudze kupili obycajne v coop jednote a od vtedy pouzivame uz iba tie...vyborna cena a max. spokojnost...a striedame to s latkovkami...nam nevyhovovali ani pampers, ani babylove, ani huggies..

megan_
30. sep 2013

my aj pri druhom našom drobčekovi používame tieto happy a maximálna spokojnosť http://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/1-1-S...

Strana
z2