Látkové plienky. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

•
31. mar 2009misul...ja periem vsetky na 60...aj IB
0
Baby a to periete na 60 aj tie kapsove s PUL? Lebo napr. na tych Baby Kangas je na etikete 40° tak aby som ich neznicila =-) :-N Musim sa pochvalit dnes mi prisla prva objednavka (no vlastne uz druha, ked pocitam aj tie Tots Bots z minula 😉 ), mam teda Blueberry, Baby Kangas, SWB eco a velour x-) x-) x-) Su take krasne :-N len mi pride ze trosku ine farby ako na fotkach ( objednane z TeeHee) , ale to az tak velmi nevadi 🙂
ahojte,
dnes o 11:40 sme slavnostne pocikali nasu prvu latkovu plienku - pocikala ju nasa cerstva Magdalenka (26.3.2009). drzte nam palce, nech sa nam do nich dobre cika a kaka aj nadalej 😉
dnes o 11:40 sme slavnostne pocikali nasu prvu latkovu plienku - pocikala ju nasa cerstva Magdalenka (26.3.2009). drzte nam palce, nech sa nam do nich dobre cika a kaka aj nadalej 😉
standu a ktoru mas? ja mam tuto http://www.babysoftlandings.com.au/proddetail.p...
ja mam baby kangas a mam ich radsej ako grow hour. na kapsy su relativne lacne. teda boli, ja som kupovala este ked boli po 10gbp neviem kolko stoja teraz.
Začni písať odpoveď...

Odošli