Látkové plienky. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

•
22. nov 2008bambu, mne tiez pretiekla kapsovka a poriadne ked som dala len obyc. stvorec a nechala v tom malu cez 2 hodiny, naivne si mysliac ze to vydrzi. S poriadne opratou viacvrstvovkou sa mi to nestava. Mozno ta vlozka co si dala sama osebe nestaci, a je k tomu este celkom nova.
0
kocky, dakujem za rady, ked to tu tak citam, vidim, ze sa este musim vela naucit 😃 takze to tu asi prestudujem od zaciatku az do konca. Zatial to planujeme tak, ze budeme pouzivat vonkajsie gatky od Popolini, lebo prepustaju vzduch, a plienkove gatky Babylucy, take tie, co sa daju nastavit do roznych velkosti, + nejake vlozky na noc, pripadne stvorcovky podla potreby a este taky ten "toaletak", co oddeluje kakanicu od plienky 🙂 zabudla som na nieco?
baby tak sme sa prave vratili z chaty kde sme pouzivali hnusky a teda nemohla som sa dockat kedy dam latkovku 😉 z tesco hnusiek ma normalne parkrat naplo, tak smrdeli, potom ma to nastvalo tak som ich tam darovala susedke 😃 alany pachnu znesitelnejsie, a hlavne maly ich celkom dobre znasal, len 2 zapareniny (za 4 dni) a 2x sa precural z novej plienky. poslednych 5 dni sme pouzivali latkovky, 3 dni som ich susila pouzite (aby nesplesniveli) a zvysne 2 dni do kybla, odviezli sme domov a az tu periem, tam sa neda.
ale som sa nepochvalila, kupila som si aj ja tie uzasne SWD kapsy, lebo mi ich ukazala kamoska a neodolala som =-) (verulka, prisli sme na to ze ich ma od teba 😉 - Katka z majoviek) no pretekajuuuu :-S stale sa mi po bokoch precura, a pritom to co dam dnu na satie je takmer suche ]-( spravi sa to par opraniami? alebo co s tym?
ale som sa nepochvalila, kupila som si aj ja tie uzasne SWD kapsy, lebo mi ich ukazala kamoska a neodolala som =-) (verulka, prisli sme na to ze ich ma od teba 😉 - Katka z majoviek) no pretekajuuuu :-S stale sa mi po bokoch precura, a pritom to co dam dnu na satie je takmer suche ]-( spravi sa to par opraniami? alebo co s tym?
zienky, takto sa mi prebalujeme 😃
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
asi uz trenuje ako bude sediet na wecku 😃
a mam k tejto fotke aj pribeh, ktoreho pointou je, ze taketo male deti necikaju do nocnika nahodne a ma teda vyznam ich to ucit. bolo to dnes po dopoludnajsom spanku, marek sa zobudil, zacal spievat v postielke 🙂 sla som ponho, doniesla ho do kupelne na prebalovaci pult, medzitym ukoristil letak, ktory si zacal citat. ked som ho rozbalila a videla to, bolo mi to strasne smiesne, tak sme isli spolu po fotak, zase som ho dala na prebalovak a on cital a ja som fotila. potom som ho posadila na nocnik, kedze plienka bola sucha a hned sa vycikal 🙂 taka nahoda, no nie??? jediny kamen urazu je u nas, napriek tomu, ze mame nocnik pre chlapcekov s vyvysenim vpredu, ze ked zacne cikat, vzdy mu ten pipik vystreli dohora a dost casto prve narazove cikanie ide po boku nocnika vonku na dlazbu :-| skusala som mu to tam vselijak napchat :-p ale uspesnost asi 50% 😕
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
asi uz trenuje ako bude sediet na wecku 😃
a mam k tejto fotke aj pribeh, ktoreho pointou je, ze taketo male deti necikaju do nocnika nahodne a ma teda vyznam ich to ucit. bolo to dnes po dopoludnajsom spanku, marek sa zobudil, zacal spievat v postielke 🙂 sla som ponho, doniesla ho do kupelne na prebalovaci pult, medzitym ukoristil letak, ktory si zacal citat. ked som ho rozbalila a videla to, bolo mi to strasne smiesne, tak sme isli spolu po fotak, zase som ho dala na prebalovak a on cital a ja som fotila. potom som ho posadila na nocnik, kedze plienka bola sucha a hned sa vycikal 🙂 taka nahoda, no nie??? jediny kamen urazu je u nas, napriek tomu, ze mame nocnik pre chlapcekov s vyvysenim vpredu, ze ked zacne cikat, vzdy mu ten pipik vystreli dohora a dost casto prve narazove cikanie ide po boku nocnika vonku na dlazbu :-| skusala som mu to tam vselijak napchat :-p ale uspesnost asi 50% 😕
Na margo pretekajuce kapsovky... pocula som nazor, ze ak sa pouziva kombinacia sacich materialov, najprv treba dat ten rychlosavii...bavlna a spol. a az za nu (dalej od koze 😃 ) pomaly ale viac nasiakavy material (bambus, zmeska z konope)
Ale pretekanie pri frajerovani sa mi dari tiez...
Ale pretekanie pri frajerovani sa mi dari tiez...
no mne sa tiez uz stalo ze som rozpravala ako su latkovky super a nepretekaju a maly sa mi durch prestal :-N no co vypil pol litra caju 😃 ale som si pripadala pekne trapne 😃
bezaz, jedna stvorcovka sice nestaci, ale napr. nohavickove plienky stacia, teda ak nemas nejake extra stihle. alebo disana zavazovacky, viacvrstvova vel.M narovno na tretiny, alebo das tie dve stvorcovky bez jednorazovky 😉 si pozri v akom postaveni ma kolienka pri sirokom baleni, a podla toho si kontroluj latkovky, ci ma tie kolienka podobne. mne tak drzala napr. aj jedna stvorcovka s flanelovou vlozkou. dokonca lekarka videla BL organic 3v1 a som jej povedala ze to su nejake moderne gatky co sa predavaju namiesto postoliek 😃 a povedala ze to je ok, ze to vyzera dobre :-p nam tiez na jednej kontrole povedali ze este treba balit nasiroko, ale potom mi kamosky poradili skusit ist inemu Dr a ten povedal ze uz netreba.
quika je to presne tak co doktor to iny nazor. My sme boli vcera na 2 kontrole po 3 mesiacoch a ma to v poriadku a to som davala len stvorce na novosklad alebo vv S a ani ma nenapadlo nad tym rozmyslat ci to je dost na siroko.Ale este kazdemu sestricka v cakarni povedala, ze mame este mesiac na siroko balit tak to sa mi uz zda prehnane v 5 mesiacoch.
Tiez sme mali vcera BL bambus aj s vlozkou, ale teda nenasaje nic moc viac aj po x praniach v porovnani s cc Imse vimse.
Tiez sme mali vcera BL bambus aj s vlozkou, ale teda nenasaje nic moc viac aj po x praniach v porovnani s cc Imse vimse.
bezaz, nam tiez kazali balit nasiroko, pytala som sa ortopeda, ci je to ok ako sme - bl classic 3v1 a povedal, ze ano. mam aj vyfotene v albume, marek tam ma necele 3 mesiace. ked sa na to daju vrchne nohavicky, tak je to postavenie noziciek este sirssie. v latkovkach je to aj tak nasiroko, dieta to nijak neobmedzuje a neprekaza mu to. a mam 2 sesternice, ktore mali s klbikmi problemy, dokonca jednu aj operovali a stale chodia na liecenia, pritom su uz pubertacky a ich nebalili nasiroko :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli