icon

Mám kúpiť monitor dychu ako podložku alebo na plienku?

cyklamenka
18. jún 2012

Už v tom mam chaos, co je najlepsie?!

Strana
z2
minnie55
6. okt 2014

100% kup, je to super vec, ja som mala podlozku.

xfenix
6. okt 2014

jednoznacne podlozka. angelcare mame my, je to super, da sa prepnut iba na zvuk , na zvuk aj monitor, len na monitor.. aspon sme nemali zbytocne obavy. odporucam.

dollynkaa
6. okt 2014

My mame tiez nanny podlozku a v pohode

gabriella7
9. okt 2014

Nejake dalsie nazory rozmyslam nad plienkovym.

1evelin
14. okt 2014

Ahojte, chcela som sa opytat co sa tyka toho monitoru pod matrac tak zachyti to pohyby a zvuky dietatka, ktore spi v perinke, kedze sa mi zda ze tie dosky su dost daleko od dietata resp. az pod matracom a perinkou resp. zavinovackou

tanatt
12. nov 2014

Monitory dychu Babysense II alebo V su vhodne na monitorovanie babatka. Daju sa zapozicat v nadacii pozri www.nadaciakrizovatka.sk

bronis92
11. dec 2014

ahojte baby, mate niektora skusenosti s monitorom Snuza go, alebo Respisense ditto? neviem sa rozhodnut medzi tymito dvomi. dakujem

s_mt
11. dec 2014

ja mam skusenost aj so snuzou, aj babysense a keby sa mam rozhodovat znova, beriem babysense, alebo inu znacku pod matrac, my sme mali pod kokosovym matracom len jednu platnu a v pohode reagovala na vsetko, pritom sa maju pozivat obe platne, takze to reaguje super, aj pod hrubym matracom, aj perinkou. Snuza je dobra tak do kocika, ked sa velmi bojite o dietatko, ale zvykne sa z plienky zosuchnut a potom je zbytocny poplach. Stalo sa mi to v noci pri synovi a nebolo to nic prijemne, zosuchla sa snuza a pritom maly bol v pohode, ale zacalo to pipat, zlakla som sa. Pri dcere som to nemohla ani pouzit, lebo mala pruh, takze ja by som urcite odporucala pri normalne narodenych detickach babysense pod matrac. Ak su deticky predcasne narodene, alebo chore, kde nieco hrozi, asi by som volila snuzu.. takze tak ;) Ak ma niekto zaujem, predavam aj snuzu go, aj babysense ;D

nikolzacharova
25. nov 2017

@s_mt ahoj, predavas este ten plienkovy monitor dychu? 🙂

fanta3
25. nov 2017

A testovali ste niektora ten monitor na plienku? Lebo v manualy je, ze to snima aj otrasy v kociary (ak kocikujes), otrasy auta (ak je v autosedacke) a pod- cize aj ak by teoreticky dieta prestalo dychat a je napriklad v aute pocas cesty, tak to snima tie otrasy vozovky a nepipal by. My sme mali oba- podlozku som kupovala pri starsom synovi, boli sme spokojny. Potom sa mi narodila dcera v 26tt s velkym rizikom apnoe, tak sme kupili aj plienkovy, ale nepouzivali som ho nakoniec. Po precitani manualu som mu nedoverovala, cez den som si dceru ja sledovala a v noci spala na podlozke. Ale je pravda, ze sme neskusali uz ani nakolko je plienkovy monitor citlivy. Pri podlozkovom sme si ho testovali pred pouzivanim. Mate s tym niekto skusenost?

s_mt
26. nov 2017

@nikolzacharova
Uz ho davno nemam 😉
A ak mozem poradit, ak je to len na spanok doma, tak je lepsia podlozka pod matrac. Ten plienkovy obcas vypadaval z plienky..

lucia147852
26. nov 2017

Ak môžem poradiť určite podlozkovy. Máme babysense 5 a má také malé kruhy že nám sa zmestil aj do kočíka. 😊

olliviaa
2. feb 2019

Nejake nove skusenosti s monitorom na plienku?? Oplati sa?

fanta3
2. feb 2019

@olliviaa podla mne nie- jedine dostatickej postielky. V kociary, v autosedecke atd......vnima to otrasy z okolia a tym padom to nesnima dobre.

Strana
z2