Máte skúsenosti s ekologickými plienkami Magic premium?

something
9. jún 2013

Ako sedia velkostne?Pretecu?Nepretecu?Dost velke balenie je aby som skusila jednu anzistila ze su na.nic.Dakujem

miska212
19. jún 2013

To by zaujimalo aj mna.. nikto ich zatial neodskusal?

dadula79
21. jún 2013

ja akurat nad nimi rozmýšlam ze ich objednam 🙂

ssslnieckooo
24. jún 2013

Baby ja som ich včera objednala, tak potom dám vedieť keď otestujeme, ale zatiaľ podľa popisu vyzerali, že budú fajn 🙂

evca8285
3. júl 2013

tiez nad nimi rozmyslam tak @ssslnieckooo cakame na tvoje skusenosti ;)

dagmars
6. júl 2013

Akurát som chcela dat do diskusie túto otázku, lebo nám došla zásobách Pampersiek a minule som videla na nich reklamu na malle, tak nad nimi rozmyšlam....

barboragonova
16. júl 2013

Baby noi co uz ste ich odskusali??lebo aj ja ich cchem objednat 🙂

vivaf
16. júl 2013

Aj ja prave nad nimi rozmyslam, lebo zasoby papmpersiek dochadzaju 🙂

veronikavaneska
16. júl 2013

Ahojte maminy 🙂 ja som ich objednala. Su strasne tenulinkeee asi tak 3x tensie ako pampersky 😲 su uplne ako nohavicky len 🙂 Chcela som pre dvojicky ked sa narodia tak som zobrala tie mini od 3kg. A mam starsiu dcerku ma 2,5 už mi sice nenosi plienky ale na skusku to urobila pre maminu jednu taku velku cikanicku zvladli v pohode ale uz pri dalsej pretiekli.....A velkostne mala ich celkom fajn obliekla aj ked už ma okolo 12kg. Dobre držia okolo nožiečiek, a nato ake su tenke maju vela tych guliciek v sebe tak dobre vsiakaju. Takze som spokojna uvidime ako budu fungovat na dvojickach :o))

fuvola
16. júl 2013

Ahoj, my ich máme, už druhé balenie. Sú naozaj veľmi tenučké, malá má 18 mes. a väčšinou jej vydržia celú noc. Párkrát sa stalo, že pretiekli, ale to asi nebola chyba plienky, ale skôr bol háčik v tom, že malá spala véééľmi nepokojne a strašne veľa pila, potom sa obrátila na bruško a cikaničku svojou váhou vytlačila von. A ešte v prvom balení boli asi 4 plienky také, že sa z nich lepiaca páska sama odtrhla a plienka z malej spadla, napriek tomu by som o nich povedala, že sú lepšie ako pampersky. Ale určite každý má svojho "plienkového favorita".

slavka_a_maros
19. júl 2013

My mame 2-ky (mala ma 4,5 kila) a su fajn. Viac sa mi pacia zlte tesco plienky, ale aj tieto sa daju 🙂 taky standard

silsil
2. aug 2013

my sme s nimi max.spokojný..hlavne teraz ked sú horúčavy, lebo tieto su ešte tenšie ako pamersky, a trošičku širšie, čo nám vyhovuje, lebo nie je odtlačený.. a ani tak nesmrdia .. takze su fakt super, odporucam..

adelajda2012
11. aug 2013

My sme pouzivali huggiesky (pampersky malej nevyhovovali), teraz mame asi druhy tyzden magic a su uplne v pohode. Pouzivame 4ky, este ani raz sa neprecikala a neobjavila sa ziadna zaparenina. Spokojnost.

bella77
2. sep 2013

ahojte maminky, my máme takú skúsenosť, že na deň sú celkom ok, ale v noci, každú jednu precikala a to v noci nepije ani čajík a mliečko až nad ránom,...takže my kombinujeme 🙂)) máme veľkosť 4

wecenko
11. sep 2013

ahojte, tiez by som ich chcela vyskušat len nikde som nenašla napisane či maju elasticke lepiace pasiky

kukucg
31. okt 2013

my pouzivame, uz mame asi stvrty megapack, akurat sme presli z trojky na stvorky a pre nas uplne super, tenucke, drzia dobre, aj vydrzia dost, pretecu naozaj len obcas, ale to sa nam stalo pri kazdych, u nas su urcite naj 🙂

zuzanadringus
1. júl 2014

ahojte, mohli by ste mi prosím napísať, či majú tie lepiace pásiky naťahovacie??? Ďakujem 🙂