Ako sedia velkostne?Pretecu?Nepretecu?Dost velke balenie je aby som skusila jednu anzistila ze su na.nic.Dakujem
ja akurat nad nimi rozmýšlam ze ich objednam 🙂
Baby ja som ich včera objednala, tak potom dám vedieť keď otestujeme, ale zatiaľ podľa popisu vyzerali, že budú fajn 🙂
tiez nad nimi rozmyslam tak @ssslnieckooo cakame na tvoje skusenosti ;)
Akurát som chcela dat do diskusie túto otázku, lebo nám došla zásobách Pampersiek a minule som videla na nich reklamu na malle, tak nad nimi rozmyšlam....
Baby noi co uz ste ich odskusali??lebo aj ja ich cchem objednat 🙂
Aj ja prave nad nimi rozmyslam, lebo zasoby papmpersiek dochadzaju 🙂
Ahojte maminy 🙂 ja som ich objednala. Su strasne tenulinkeee asi tak 3x tensie ako pampersky 😲 su uplne ako nohavicky len 🙂 Chcela som pre dvojicky ked sa narodia tak som zobrala tie mini od 3kg. A mam starsiu dcerku ma 2,5 už mi sice nenosi plienky ale na skusku to urobila pre maminu jednu taku velku cikanicku zvladli v pohode ale uz pri dalsej pretiekli.....A velkostne mala ich celkom fajn obliekla aj ked už ma okolo 12kg. Dobre držia okolo nožiečiek, a nato ake su tenke maju vela tych guliciek v sebe tak dobre vsiakaju. Takze som spokojna uvidime ako budu fungovat na dvojickach :o))
Ahoj, my ich máme, už druhé balenie. Sú naozaj veľmi tenučké, malá má 18 mes. a väčšinou jej vydržia celú noc. Párkrát sa stalo, že pretiekli, ale to asi nebola chyba plienky, ale skôr bol háčik v tom, že malá spala véééľmi nepokojne a strašne veľa pila, potom sa obrátila na bruško a cikaničku svojou váhou vytlačila von. A ešte v prvom balení boli asi 4 plienky také, že sa z nich lepiaca páska sama odtrhla a plienka z malej spadla, napriek tomu by som o nich povedala, že sú lepšie ako pampersky. Ale určite každý má svojho "plienkového favorita".
My mame 2-ky (mala ma 4,5 kila) a su fajn. Viac sa mi pacia zlte tesco plienky, ale aj tieto sa daju 🙂 taky standard
my sme s nimi max.spokojný..hlavne teraz ked sú horúčavy, lebo tieto su ešte tenšie ako pamersky, a trošičku širšie, čo nám vyhovuje, lebo nie je odtlačený.. a ani tak nesmrdia .. takze su fakt super, odporucam..
My sme pouzivali huggiesky (pampersky malej nevyhovovali), teraz mame asi druhy tyzden magic a su uplne v pohode. Pouzivame 4ky, este ani raz sa neprecikala a neobjavila sa ziadna zaparenina. Spokojnost.
ahojte maminky, my máme takú skúsenosť, že na deň sú celkom ok, ale v noci, každú jednu precikala a to v noci nepije ani čajík a mliečko až nad ránom,...takže my kombinujeme 🙂)) máme veľkosť 4
ahojte, tiez by som ich chcela vyskušat len nikde som nenašla napisane či maju elasticke lepiace pasiky
my pouzivame, uz mame asi stvrty megapack, akurat sme presli z trojky na stvorky a pre nas uplne super, tenucke, drzia dobre, aj vydrzia dost, pretecu naozaj len obcas, ale to sa nam stalo pri kazdych, u nas su urcite naj 🙂
ahojte, mohli by ste mi prosím napísať, či majú tie lepiace pásiky naťahovacie??? Ďakujem 🙂
To by zaujimalo aj mna.. nikto ich zatial neodskusal?