Nadrozmerná dámska obuv pre 12 ročnú dcéru
Hľadám radu už zo zúfalosti. Mám 12-ročnú dcéru, ktorá je mimoriadne vysoká a má veľkosť topánky č.43-44 . Máme veľký problém zohnať vôbec niekde takúto obuv. Nadrozmernú obuv drží Deichmann, zúfalo málo kusov. Niečo sa dá objednať z Bonprix. Viem, že ona je skôr unikát v tomto, ale všeobecne čo počúvam majú dnes deti veľké nohy, preto rozmýšľam, kedy sa už výrobcovia prispôsobia a začnú vyrábať väčšiu obuv. Vygooglila som nejaké "špeci" predajne, ale výber je obmedzený, vhodný skôr pre dospelých, asi sa neráta s tým, že takú labu môže mať slečna, ktorá by chcela byť aj "módne" obutá. Navyše takéto špeci predajne držia ceny na pár okolo 80 eur.Okrem toho mávame obuv aj na predpis, nakoľko má problematickú klenbu, ale také topánky nám predpíšu jedny za pol roka a ich výroba trvá dlho. Je to strašné, ak sa tu nájde niekto s podobným problémom a má nejaký fajn tip, budem rada za každú radu.
@orieska325 na ALI su topánky často v amerických veľkostiach, dcéra nosí 41, to je UK 7,5 alebo UK8 (adidas musí mať UK8) ale americké tenisky Supra ma tuším 9,5
Dámy naozaj Ďakujem všetkým, nakoniec sa tu našlo veľa dobrých rád....!!! Ďakujem....
@maartinkaa skúste ten zappos.com,Amazon.com tak sú aké len chcete
skúste pozrieť www.andypola.cz

Oprava: veľ.43 - 12ka. A 44 je 13ka 🙂
Tieto mi včera segra poslala že si objednala 😀