Najlepšia elektrická odsávačka hlienov pre bábätká
Ahojte, cakam prve babatko a postupne si kupujem vybavu. Mam v plane si kupit odsavacku hlienov na vysavac ale aj elektricku (kt. budem pouzivat najma vtedy ked nebudem moct zapnúť vysavac - budeme mimo domu, prípadne v noci kvôli hluku, alebo ak by sa mala bala hluku vysavaca).
Viete mi prosím pekne poradit elektrickú odsavacku ktora je naozaj kvalitna a mate s nou dobre skusennosti?
Vdaka!
Áno, na základe veľa recenzií čo som prešla tak elektrická jedine nosiboo pro. Ale teda tiež je taká hlučnejšia, ale nie tak ako vysávač a bez toho sa to asi ani nedá urobiť. Stále odsaje dosť soplikov aj 4-rocnenu.
Pridavam sa k nazorom vyssie, jedine Nosiboo Pro, ostatne elektricke nic neodsaju (skusali sme viacere). Len teda tato je drahsia, nie je na baterky, ale do zastrcky, a je aj hlucnejsia. My sme ju pouzivali na cestovanie.
Ked nebudes moct zapnut vysavac, tak pouzi ustnu odsavacku za par eur. Alebo investuj do Nosiboo urcite, ine nie.
Elektronická určite nie. Mala som ,ale predtažená a oni čom. Najlepšia na vysávač.

Elektrická odsávačka je totálna blbosť. Neodsava to sopliky vôbec.. Najlepšia je do vysávača, ja som zapínala vysávač aj v noci keď mali deti sople 😊