Najvhodnejší paplón a vankúš pre dieťa
Ahojte,chcela by som sa opytat akej kvality ste kupovali paplon a vankus pre dieta 2/3 rocne,podla coho ste vyberali a rozhodovali sa?dik
@kvetka589 zaujímavé a kde sa dá kupiť ten detsky? ja som zatial videla na nete len ten velky
Baby pomoc musela som vyhodit vsetky vankuse lebo ked sme sa stahovali zatuchli a hoci som ich prala tak sice prestali zapachat ale zhrckaveli sa.Potrebujem surne nove poradte kde najdem kvalitne postelne pradlo
@slivka11 a v obchodoch si nebola pozriet tam kupis aj kvalitne no neviem ako je to s cenami teraz
@slivka11 a aj vies aké materialy chces? paperové alebo dute vlákno ci 100% bavlna?
@1tatiana137 bola ale my tu nemame vela obchodov a mozno by som nieco kupila aj cez e-shop ak by boli kvalitne, @tana284 perie urcite nie som silna alergicka a aj malý skor 100% bavlnu alebo nieco co je vhodne pre alergikov
Baby musíte aj vy kupovat detom do školky vankus a paplon ako my? Prestupili sme do inej skolky a vcera som sa dozvedela ze to treba len neviem kde kupit naozaj kvalitne paplon a vankus
@snehulienka155 my sme nemuseli ale viem ze svagrina musela tiez kupovat ked ze mala chodi do sukromnej skolky a kupovala cez net aj obliecky aj paplon s vankusom
@tana284 a kde kupovala? lebo ja som pozerala v obchodoch a nasla som len velke rozmery
@snehulienka155 písalal mi ze ho objednávala tu ale jej dcerka má doma paplon s dierou tak jej objednala taký isty aj do skolky http://grasshopper.sk/paplon-s-dierou/m4014
@tana284 paplon s cím? skúsim to pozriet ucitelka sa uz pýtala kedy to donesiem vrrr
@snehulienka155 nepoznas? ja uz áno som sa sa njprv smiala ze co to je ale má to dokonca lekársky posudok a dá sa objednat z tkanin ktore su prospesne pre alergikou atd
@slivka11 nie pocula som o tom prvýkrat kde by som nasla ten posudok?
@snehulienka155 ich mala sa vkuse odkopavala a aj v zime a uz svagrinu nebavilo ju vkuse zakryvat tak vyskusali kupit paplon s dierou mala si nan tak zvykla ze iný paplon uz nechce tak ze aj v skolke musi mat taky 🙂 a je to super vychytávka je to super na termoreguláciu tela
@tana284 s odkopávaním bojujeme aj my stale cez leto mi je to jedno ale v zime je to kríž
@snehulienka155 roluj dole a tam to nájdes http://www.holeyquilt.com/sk/
@slivka11 dakujem 🙂 vyzera to fakt super hehe 🙂 a cena nie je zla musim este pouvazovat 🙂
@snehulienka155 ja nan nedam dopustit 🙂 je to super aj v tehu lepsie ako tehotensky vankus 🙂
@snehulienka155 nie len ze vyzera ale aj je a ta kvalita je nepopieratelna my máme z aloe vera a je aj antialergický a ja sa konecne nebudim s plným nosom ako pred tým každe ráno 🙂
baby pred par dnami mi prisli paplony co som objednala a som spokojna naozaj su super lahunke no pritom zahreju ked ze ja som zmrzlina tak mi sadli
@snehulienka155 aj my ich mame a su fajn predtym som mala jeden tenky na leto a jeden hruby na zimu a zbytocne to zaberalo miesto teraz staci kazdemu jeden a sme vsetci spokojni a ich paplony su kvalitne 🙂
Baby minule som citala ze niektore paplony priaznovo posobia na nespavost a aj proti stresu co si o tom myslite?
@janka874 a to si kde citala? a z akeho materialu boli?
@majdulienka vies co uz presne neviem kde som to citala, ale na facebooku mi to vyskocilo tak som si to potom rozklikla a precitala lebo ma to zaujalo.. a tam pisali ze su vyplnene polyesterovymi vlaknami a uz povrch paplonom je rozdielny, ale zaujal ma paplon s aloe vera.. musim zistit kde by som taky dostala kupit..
@janka874 ten paplon sa da objednat aj z internetu neviem ci ho maju aj v obchodoch ale myslim ze mozno by si ho aj v nejakom nasla.. viem ze sa daju objednat aj z grasshopperu skus pozriet ich stranku
@dasa71 Ano objednala som si ho z tej stranky teda z toho obchodu ktory som sem napisala 😉
My sme kupovali hypoalergénu perinku aj vankušík pre malého, ktorý ma 8 mesiacov, a pre malú sme kupovali perinku 4 ročné obdobia. S manželom sme boli veľmi spokojní s kvalitou a samozrejme majú aj bezkonkurenčné ceny. Posielam link: https://www.detskapostel.com/detske-periny-a-va...
najlepší vankúš? žiadny 👍 absolútne zbytočná vec. a ak už tak trošku zospodu nadvihnúť celý matrac.

@dasa71 áno je aj detský 🙂 my mame len pre dospelých a teraz zhanam nejaké kvalitne vankuse ale len vankuse