icon

Najvhodnejší paplón a vankúš pre dieťa

lexica
27. sep 2013

Ahojte,chcela by som sa opytat akej kvality ste kupovali paplon a vankus pre dieta 2/3 rocne,podla coho ste vyberali a rozhodovali sa?dik

kvetka589
21. júl 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@dasa71 áno je aj detský 🙂 my mame len pre dospelých a teraz zhanam nejaké kvalitne vankuse ale len vankuse

dasa71
16. aug 2015
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@kvetka589 zaujímavé a kde sa dá kupiť ten detsky? ja som zatial videla na nete len ten velky

slivka11
25. aug 2015
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

Baby pomoc musela som vyhodit vsetky vankuse lebo ked sme sa stahovali zatuchli a hoci som ich prala tak sice prestali zapachat ale zhrckaveli sa.Potrebujem surne nove poradte kde najdem kvalitne postelne pradlo

1tatiana137
26. aug 2015
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

@slivka11 a v obchodoch si nebola pozriet tam kupis aj kvalitne no neviem ako je to s cenami teraz

tana284
27. aug 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

@slivka11 a aj vies aké materialy chces? paperové alebo dute vlákno ci 100% bavlna?

slivka11
31. aug 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

@1tatiana137 bola ale my tu nemame vela obchodov a mozno by som nieco kupila aj cez e-shop ak by boli kvalitne, @tana284 perie urcite nie som silna alergicka a aj malý skor 100% bavlnu alebo nieco co je vhodne pre alergikov

snehulienka155
3. sep 2015
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

Baby musíte aj vy kupovat detom do školky vankus a paplon ako my? Prestupili sme do inej skolky a vcera som sa dozvedela ze to treba len neviem kde kupit naozaj kvalitne paplon a vankus

tana284
4. sep 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

@snehulienka155 my sme nemuseli ale viem ze svagrina musela tiez kupovat ked ze mala chodi do sukromnej skolky a kupovala cez net aj obliecky aj paplon s vankusom

snehulienka155
7. sep 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

@tana284 a kde kupovala? lebo ja som pozerala v obchodoch a nasla som len velke rozmery

tana284
8. sep 2015

@snehulienka155 písalal mi ze ho objednávala tu ale jej dcerka má doma paplon s dierou tak jej objednala taký isty aj do skolky http://grasshopper.sk/paplon-s-dierou/m4014

snehulienka155
9. sep 2015

@tana284 paplon s cím? skúsim to pozriet ucitelka sa uz pýtala kedy to donesiem vrrr

slivka11
11. sep 2015

@snehulienka155 nepoznas? ja uz áno som sa sa njprv smiala ze co to je ale má to dokonca lekársky posudok a dá sa objednat z tkanin ktore su prospesne pre alergikou atd

snehulienka155
11. sep 2015

@slivka11 nie pocula som o tom prvýkrat kde by som nasla ten posudok?

tana284
14. sep 2015

@snehulienka155 ich mala sa vkuse odkopavala a aj v zime a uz svagrinu nebavilo ju vkuse zakryvat tak vyskusali kupit paplon s dierou mala si nan tak zvykla ze iný paplon uz nechce tak ze aj v skolke musi mat taky 🙂 a je to super vychytávka je to super na termoreguláciu tela

snehulienka155
15. sep 2015

@tana284 s odkopávaním bojujeme aj my stale cez leto mi je to jedno ale v zime je to kríž

slivka11
17. sep 2015

@snehulienka155 roluj dole a tam to nájdes http://www.holeyquilt.com/sk/

snehulienka155
21. sep 2015

@slivka11 dakujem 🙂 vyzera to fakt super hehe 🙂 a cena nie je zla musim este pouvazovat 🙂

veronikazadana
28. sep 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@snehulienka155 ja nan nedam dopustit 🙂 je to super aj v tehu lepsie ako tehotensky vankus 🙂

milica313
29. sep 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

@snehulienka155 nie len ze vyzera ale aj je a ta kvalita je nepopieratelna my máme z aloe vera a je aj antialergický a ja sa konecne nebudim s plným nosom ako pred tým každe ráno 🙂

snehulienka155
9. okt 2015

baby pred par dnami mi prisli paplony co som objednala a som spokojna naozaj su super lahunke no pritom zahreju ked ze ja som zmrzlina tak mi sadli

hena6
14. okt 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@snehulienka155 aj my ich mame a su fajn predtym som mala jeden tenky na leto a jeden hruby na zimu a zbytocne to zaberalo miesto teraz staci kazdemu jeden a sme vsetci spokojni a ich paplony su kvalitne 🙂

janka874
22. okt 2015
Používateľ janka874 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka874.

Baby minule som citala ze niektore paplony priaznovo posobia na nespavost a aj proti stresu co si o tom myslite?

majdulienka
28. okt 2015
Používateľ majdulienka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majdulienka.

@janka874 a to si kde citala? a z akeho materialu boli?

janka874
1. dec 2015
Používateľ janka874 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka874.

@majdulienka vies co uz presne neviem kde som to citala, ale na facebooku mi to vyskocilo tak som si to potom rozklikla a precitala lebo ma to zaujalo.. a tam pisali ze su vyplnene polyesterovymi vlaknami a uz povrch paplonom je rozdielny, ale zaujal ma paplon s aloe vera.. musim zistit kde by som taky dostala kupit..

slivka11
5. jan 2016

@janka874 ten paplon sa da objednat aj z internetu neviem ci ho maju aj v obchodoch ale myslim ze mozno by si ho aj v nejakom nasla.. viem ze sa daju objednat aj z grasshopperu skus pozriet ich stranku

dasa71
12. feb 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@janka874 ten s aloe vera mam aj ja a kupovala som ho tam kde aj @slivka11. Teda neviem ci si ho aj ona z tade objednavala ale napisala sem nazov toho obchodu. Pozri si 😉

slivka11
26. feb 2016

@dasa71 Ano objednala som si ho z tej stranky teda z toho obchodu ktory som sem napisala 😉

veronika_m22
7. mar 2018

My sme kupovali hypoalergénu perinku aj vankušík pre malého, ktorý ma 8 mesiacov, a pre malú sme kupovali perinku 4 ročné obdobia. S manželom sme boli veľmi spokojní s kvalitou a samozrejme majú aj bezkonkurenčné ceny. Posielam link: https://www.detskapostel.com/detske-periny-a-va...

klaudy_m
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
7. mar 2018

najlepší vankúš? žiadny 👍 absolútne zbytočná vec. a ak už tak trošku zospodu nadvihnúť celý matrac.