icon

Najvhodnejší paplón a vankúš pre dieťa

lexica
27. sep 2013

Ahojte,chcela by som sa opytat akej kvality ste kupovali paplon a vankus pre dieta 2/3 rocne,podla coho ste vyberali a rozhodovali sa?dik

Strana
z3
zabka788
16. júl 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ja som si vsimla, ze kazdy odbornik ma na vhodnost vankusa proste iny nazor. Pre mna bolo najdolezitejsie to, ze sme vybrali presne anatomicky tvarovany specialny vankus, ktory je vhodny aj pre male deti..

anulienkalenka
19. júl 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@zabka788 prosím ,môžem sa spýtať aký anatomický vankúš je to? chela by som zakúpiť niečo vhodné, určite nie ublížiť!

zabka788
21. júl 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@anulienkalenka jasne, pozri sa na lalalukids, je to vankusik v tvare slonich usi 🙂 maju super prevedenia a je fakt uzitocny

Strana
z3