Nákup výbavičky - Bratislava

atislava9
12. nov 2018

Ahojte

Prosím vás, chystám sa pobehať v BA obchody pre deti, ktoré by ste mi odporučili na nákup tej najzákladnejšej výbavy-postielka, kočík, základné veci a pod. Zatiaľ som bola len v Brendone.

Ďakujem za tipy 🙂

ivkazba
12. nov 2018

Záleží od rozpočtu. Predeti.sk v OC Korzo pri Ikei, Babymarket v Auparku, kociky.sk na Zlatých pieskoch (na opačnom konci od Tesca), postieľka a prebalovák ak ti stačí obyčajná tak aj Ikea. Ešte sú kočíky aj Vandastore, tí ale majú iba Bugaboo, Stooke, Joolz a Cybex. Ja budem kupovať kočík buď na Zlatých alebo vo Vandastore, za mňa sú to najlepšie predajne. Oblečenie obyčko máš v Next, Lindex, H&M, Tesco.

floriana_
12. nov 2018

Kočík si kúpim z bazošu, príde mi uplne zbytočné na tých pár mesiacov kupovať uplne nový, ktorý potom aj tak predám. 95% všetkých sú aj tak 3-kombinácie, a športový kočík z kombinácie tipujem, že ani nevyužijem... takže zbytočne nové drahé.
Postielky majú najkrajšie v Ikei, všetky tie kamenné predajne s detskými doplnkami (dudle, teplomery, manikúra, deky, fusaky, oblečenie) sú jeden velký gýč a nikdy som si tam nič nevybrala.. Oblečenie H&M, Next, Lindex..
Takže radsej sa na nete povrtať ako behať celé mesto. Jasné, sú veci, ktoré si treba osobne prísť pozreť, ale je vždy lepšie už ísť na hotové a dopedu si spraviť nejaký prieskum 🙂

asia83
12. nov 2018

@floriana_ Športovú časť nevyužijete??? 😵 To čakáte, že polročné dieťa bude behať za vami? My sme vaničku používali presne 6 mesiacov, potom v nej revala ako pavián, že prt vidí. Športovú časť využívame už vyše 2 rokov KAŽDÝ DEŇ aj dvakrát (dve výchádzky). Trojkombinácia je super, len si treba "posvietiť" na tú športovú časť. No všímam si, že sú aj kvalitné trojkombinácie, len treba hľadať.

floriana_
12. nov 2018

@asia83 nie, neplánujem ju využiť - ak ste čítali pozorne, tak vidíte, že iba ak bude z 3 kombinácie. Pretože tie sú často nemotorné a ťažké. To radšej investujem do poriadneho športového, ktorý nebude z kombinácie a ktorý budeme mať niekolko rokov 🙂

asia83
12. nov 2018

@floriana_ Práveže som čítala až príliš pozorne, preto reagujem. Písali ste, že športovú časť z trojkombinácie nevyužijete, pričom ste nikde nespomenuli, že nejakú buginu plánujete kupovať či využívať. Tak, prosím, píšte zrozumiteľne.

malinajahoda
12. nov 2018

@asia83 veru nie je to tam napísané 👍.

floriana_
12. nov 2018

@asia83 bavíme sa o výbavičke, a pod tým si logicky predstavujem nevyhnutné veci pre prvé mesiace babatka a nie športový kočík na ďalšiu fázu jeho života 😉

atislava9
autor
13. nov 2018

Ďakujem za tipy; neplánujeme investovať veľa peňazí, t.j. zariadiť izbičku z Baby Prestige 🙂 ale tak normálne a hlavne funkčne. Nakoľko bývame v BA, nechce sa nám do Poľska, a ako prvorodička potrebujem veci /kočík, postieľku, matrac, materiál oblečenia atď/ si ohmatať, vidieť a poradiť sa, preto nechcem nakupovať cez e-shopy.

mimisk
18. nov 2018

@atislava9 skuste pozriet na nase stranky maslim ,ze mame dobre ceny ak budete mat objednavku nad 300eur mate dovoz do bratislavy zdarma
www.mimisk.eu www.mimisk.sk

timszaboova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz